Ilyenkor kihívhatom a rendőrséget csendháborításért?
Semmit nem tehetsz, ez a panel átka. Tisztán hallom, hogy a szomszéd kölykei spongyabobot néztek szombat reggel, a felettem lakó kisgyereknek hobbija, hogy a radiátoron dobol (ami ugye marha jól hallatszik mindehol), hallom, mit néz a szomszéd a tévében, pedig annyira nem is hangosan teszi. Vagy együtt élsz vele, vagy költözz el, megszűnni nem fog a dolog, de ha vígasztal a gyerek pár év múlva elköltözik úgyis. xD
Ja és a rendőrség indokolatlan kihívásáért a végén még te fogsz fizetni, na meg rossz szomszédság... nem feltétlen jó rosszban lenni velük.
Marad az, hogy próbálsz a lelkére beszélni a gyereknek, esetleg hívd le egyszer, mikor zenét hallgat, hogy nálad ebből mi hallatszik, lehet, hogy nem tudja elképzelni.
"nem hívhatod ki, mert a házirendben benn van, hogy 20-ig, 22-ig lehet zajos tevékenységet végezni,"
Anyádat lehet húsztól huszonkettőig kivégezni. Köcsög.
Kedves anyázó válaszoló nem az írták korábban, hogy 20-tól 22-ig, hanem 20-ig, 22-ig, azaz közte van egy vagy kötőszó.
Egyébként én még mindig azt mondom, hogy a villany lekapcsolása nekünk bejött és egy próbát lehet, hogy megér.
Rendőrséget biztosan nem hívhatod ki. Kiröhögnek.
Egy fiatalkorúról van szó, nem?
Nem tudom mit lehetne tenni. Nekem a testvérem horkol mintha egy kamion dudálna. Füldugót használtam egy ideig aztán szerencsére lefogyott és már nem olyan hangos. Ha csak az alvás miatt zavar akkor egy próbát megér...
A villany lekapcsolását pedig nem tudom hogy lehet úgy megoldani hogy ne kapcsold le mások áramát is. Ha meg lehet oldani hogy csak náluk vágd le a villanyt akkor először figyelmeztesd hogy legközelebb le fogod vágni a villanyt. Aztán nyugodt szívvel kapcsold le az áramot a következő alkalomnál.
Persze nem tudom mennyire jogos mások áramát kapcsolgatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!