Ha a rendvédelmiseket visszahívnák a korkedvezményes nyugdíjból, elveszítenék a nyugdíjukat?
Én is rettegek, olyan elképesztő ez a terror.
Rettegünk együtt?
Érdekes, a segíj értéke pedig nem változik. Ebben az országban munkanélkülinek, és cigánynak éri meg lenni.
Van egy olyan érzésem, hogy hamarosan a közbiztonságért felelős emberek fognak szembemenni a politikával, mivel ez az 1 év kormányzás, csak a dolgozni akaró rendőröket, tűzoltókat, mentősöket sanyargatja. Kellett ezeknek a nemzeti összefogás keretében a széllel szemben hugyozni.
Azt,hogy tejhatalmat akar,és a gazdagoknak kedvez,tudtam az előző kormányzásuk idejéből.
Azt azért nem feltételeztem,hogy a jogállamot is szétveri. Állítólag Orbánnak jogi diplomája van. Nyilván hiányzott,amikor azt tanították,hogy a jogban nem lehet visszamenőleges törvényeket hozni.
A kérdésedre: természetesen elvesztik a nyugdíjukat,és kérőbb majd újra állapítanak meg nekik nyugdíjat.
Éppen ma olvastam egy rendőr levelét Orbánhoz,melyben elmondja,hogy milyen következményei lesznek ennek a rendelkezésének.
Akik nyugdíjban vannak,azok magas rangúak voltak,nem lehet őket járőrszolgálatba osztani. Aki beteg,az sem tud minden munkát elvégezni. Ha őket újra állományba helyezik,akkor a fiataloknak milyen beosztása lesz ?
Érdemes elolvasni az érveit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!