Egy rendőrnek SZAKSZERŰEN hogyan kell igazoltatnia?
Kedves 17:03.
Komolyan mondod? Én írtam a kommentet, amire föl te azt írtál, amit.
És mi az, hogy jó útra térítsen?
Ha mindent rendben talál, akkor nem el kéne köszönni, elmenni?
Te sajna nem vagy teljesen komplett.
Előző vagyok.
És miért lenne nagy szám?
Ezt nagyon nem értem...
Ezt nagyon nem értem....nem voltam flegma, lehet, hogy rossz napja volt a rendőrnek, de azt ne rajtam vezesse le.
És kérdezem:miért baj az, hogy motorozok? Nem értem az ilyen bunkókat...akik ilyen kommenteket írnak, mint a 21:54-ös, azoknak nem volt gyerekszobájuk se.
Idióták.
tény hogy vannak suttyók mindenütt. de nem kell általánosítani. ennyi erővel ők is mondhatnák, hogy a b_zi közlekedők. "multkor is egy autos..."
istenem, nekik ez a munkájuk, parancsot teljesítenek azért igazoltatnak, nem azért hogy veled kibasszanak. ha meg az ember kezében hatalom van fenn áll a veszélye hogy visszaél vele. de nem mind.. nem kell általánosítani. volt olyan éjszaka, hogy ugyanaz a rendőr 3x akart minket igazoltatni mert piásan üvöltöztünk verekedtünk stb. de mindig az lett a vége, hogy "na sracok lehet bemenni a kocsmaba es ott szorakozni" pedig ha akar feljelenthet meg tudja a tököm
Egy 14 évesnek is lehet jogai sőt minden embernek nem számít mennyi a kora, ahogy le lett írva szerintem a zsarúnak nem volt doga.
Ja ne feledje senki egy zsarú mindig a kis embert bántja, ne féljen senki ha egy politikus fia lett volna vagy valami nagy fejes kölyke abba nem kötött volna bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!