Rendőrség vagy Szebb jövőért polgárőr egyesület?
Ez a válasz 77%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:06
Mi köze van a rendőrségnek a Bírósághoz?
kis képzavarod van cimbora..
Szerintem az a baj, hogy a rendőröknek manapság már nincsen tekintélyük.
Ismerek olyat aki tenne azért hogy legyen, dehát kisember ő ahhoz, hogy elérje azt, hogy a bűnöző igenis féljen a rendőrtöl.
hmm, lehet vannak ilyen beszari rendőrök, de mondjuk nem kellene általánosítani.
a "lopás" meg fent van, nem a "kisrendőrök" között.
hallottam már olyat, hogy négyen mentek ki a cigánytelepre nemrégiben és szétcsaptak köztük.
vannak jó és rossz példák is. az meg hogy mérni is szoktak a rendőrök, az egy dolog, az főleg azoknak szúr szemet, akiket bemérnek. időnként visszanyal a fagyi.
""hmm, lehet vannak ilyen beszari rendőrök, de mondjuk nem kellene általánosítani.
a "lopás" meg fent van, nem a "kisrendőrök" között.""
Ez ugyanolyan volt mint a multkor a Hir Tv-én a cigány asszony mondta: HÁÁ MÍÍR MINKÉT BÁNTANAK HEE? MERT A FIAM ELLOP EDZS MÁDZSARTOL PÁR CSIRKÉT HEE? A NAGYOKAT ODA FENT KÍÍNE.
Amikor éjszaka bejön hozzám a cigány az udvarra lopni, én akkor ugye nem merek kimenni, mert ha mégis, akkor agyonvernek. És ugye nekem mérlegelnem kell a saját portámon, hogy milyen mértékben alkalmazok erőszakot. Tehát ha jól fejbe vágom egy téglával, akkor még én magyarázkodok utána, és én vagyok bajban.
Mire a rendőrök kiérnek, addigra ők elvégzik a dolgukat. A rendőrség pedig csak annyit mond, hogy „tudja hány ilyen bejelentést kapunk? Nem biztatom semmivel.”
Na most ilyenkor mi van? Marad a rettegés, hogy legközelebb az ajtót is rám törik…
Ha a Véderő, vagy a polgárőrök jelentik a megoldást, akkor legyen az. Engem nem érdekel, csak ne kelljen rettegnem.
Az lenne a legjobb, ha a rendőrség meg tudná oldani a problémát, de ha nem megy?! És rám ne mondja senki, hogy rasszista vagyok! Én szimplán csak félek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!