Rendőrség vagy Szebb jövőért polgárőr egyesület?
"A rendőr nem véd meg, helyette megbüntet, tisztelet a kivételnek, minden tettrekész rendőrnek"
"Van, mit nem ért az agy, sem pedig a lélek,
hogy minél több a rendőr, én annál jobban félek"
(FankaDeli)
""ahha, ügyes vagy, csak mikor a rendőr ér oda hamarabb, nemhiszem hogy megvárja a tűzoltót! -.-
érdekes ismerőseid vannak, és érdekes hogy hogyan tudsz általánosítani.
ezek a félkatonai bohóckodó akármik meg maradjanak meg maguknak, aztán gyakorlatozzanak meg keménykedjenek valami körbekerített gyártelepen.
nincs rájuk szükség, semmi joguk nincsen""
Le sem tudnád tagadni , hogy rendőr vagy.
/OFF
"mikor a rendőr ér oda hamarabb, nemhiszem hogy megvárja a tűzoltót!"
Hinni a templomban kell. Bevallom, már-már reménykedtem, hogy saját tapasztalat v. esetleg Te vagy az a bátor rendőr aki kimentett valakit.
Tűzesetekhez a tűzoltókat kell hívni, a rendőrség legfeljebb oknyomozást végez.
/ON
""nincs rájuk szükség"" Látom mennyire nincs. Tévébe nagyon jó volt nézni amikor vagy 10 rendőr egy katonát bilincselt és vitt. És látszott a taktikájukon hogy igazi edzett emberek voltak. Egyik zsebre dugott kézzel, a másik azt sem tudta hogy most mit fogjon meg, harmadik értetlen szemekkel nézte a kamerát meg ilyenek. Szóval haggyuk már ezt a dumát.
Biztos , hogy van köztetek kemény és talpra eset. De nagyon kevés.
Rendőrségre lenne szükség, de mivel jelenleg úgy működik, mint egy maffiaszervezet, ezért az állampolgároknak joguk lenne úgy védeni magukat, ahogy képesek rá.
És most ne mondjátok azt, hogy a cigány bejön hozzám rabolni, én lelövöm és akkor még én leszek a hibás, mert nem vártam meg a rendőröket.
1, Nem várom meg, mert addig kirabolnak vagy még rosszabb.
2, Már az egyszerű parasztnak is van annyi esze, hogy fel tudja fogni azt az egyszerű tényt, miszerint A TÁMADÓNAK NEM LEHET TÖBB JOGA MINT AZ ÁLDOZATÁNAK! Ilyen nincs! Vagy ha mégis van, akkor az arra alapuló törvékenyzést ki lehet vágni a pics@ba, mert semmire sem jó.
3, Ha kijön a rendőr (ha kijön!) és esetleg elkapják a cigányt (esetleg!), még akkor sem kap szinte semmit a bűnéért. Szóval nincs semmi értelme ennek a rendfenntartósdinak, ha nem tudják normálisan csinálni. Ilyen esetben, amikor a rendőrség nem képes ellátni a feladatát, igenis joguk van az embereknek megvédelmezni saját magukat.
Nem hallgattam a sztorijait mert nem volt bőbeszédű és velem csurnyó kamasszal amúgy sem állt volna szóba.Az elsőnél ott álltam a sorban én is pont utána. A másodiknál meg fociztunk a téren amint túl a cigánysor volt és odamentünk mi is bámészkodni amikor láttuk a csődületet.
El sikerült evvel a nagy demokráciával cseszni mindent.Mert régen tudta a cigány, h rendőr előtt neki semmiképp nem lehet igaza és ahhoz is tartotta magát.De most amikor alanyi jogon kap pénzeket(abnormális módon) még ő panaszkodik ha nem kap eleget arra , h a családjának is jusson az ivás mellett.Még ő várja mástól, az államtól , hogy eltartsa az indokolatlanul sok gyerekét amiket ő nemzett és akikért ő felel.
Azokkal szemben akik nyugdíjasokat gyilkolásznak 5000 ft-t és két üveg befőttért , vissza kell állítani a halálbüntetést.A többi a magyar embereket félelemben tartó ,normálisan élni nem tudó , vagy nem akarókat pedig átnevelő szakmaszerzéssel járó kényszermunkára kell vinni pár hónapra(kellően puritán körülmények közzé)...nem igaz, h nem kell építeni még egy Duna-csatornát vagy valamit!
A kérdező kommentje:
10.38-as. Ezen megfogsz lepődni, de van néhány rendőr ismerősöm, akik otthagyták a rendőrséget mert már hányingerük volt hogy mi folyik ott. Az egész rendőrség arra épül , hogy büntesse a polgárt.
Ez igaz. Nekem is rengeteg rendőr ismerősöm van aki pont ugyan ezt mondja. Sokan nehezen bírják azt a légkört ami a rendőrségnél van. Szerintem jogosan.
Egyébként nincs szüksége az országnak ilyen félkatonai szervezetekre mint a Szebb jövőért. Nem! A rendőrséget kellene megerősíteni, nagyobb hatáskört adni a rendőrök kezébe, normális fizetést, jobb felszerelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!