Hol lennél inkább rendőr? Az USA-ban vagy Magyarországon?
Magyarországon.
Sokkal veszélytelenebb. Kevesebb a fegyveres és kevesebb a jogvédő is. USA-ban ugyan jobb a felszerelés, de a jogvédők az ittenitől 1000x gcibbek.....
ma 10:49
Én is így vagyok vele..
Mivel nem vagyok tisztában az USA-ban a rendőrök helyzetével, innen pedig könnyű pofázni, hogy ott bezzeg milyen jó, így hát nem tudok a kérdésre felelni.
Viszont itthon legalább magyarok között lennék, viszont Kelet-Magyarországon, és Somogy ill. Baranya megyékben nem lennék rendőr.
USA
ott nem ennyire korrupt a rendszer.
"USA
ott nem ennyire korrupt a rendszer."
Miből is gondolod? Szerinted ott nincs is olyan, hogy "leszólnak", hogy ezzel az üggyel inkább ne nagyon foglalkozzál?
"Az USA-ban,mert ott a rendőrnek van becsülete. Nálunk nincs."
És miért? Végülis MI MAGUNK nem becsüljük őket... (Hogy miért, az megint más kérdés.)
"Magyarországon a rendőrök néha semmit se tehetnek egy randalírozó ellen, az USA-ban meg csak agyoncsapják"
Azért ez ott sem ennyire egyszerű. Utána ott is jelentéseket kell írni, hogy ő mindent megtett, és hónapokig azt vesézik, hogy jogos volt-e a fegyverhasználat...
Na meg ott több olyan helyzet fordul elő, hogy fegyvert KELL használni. - Én pedig NEM SZÍVESEN lövöldözök emberekre. Céltáblára még talán, de EMBEREKRE nem.
Nincs kedvem embert ölni. Még akkor sem, ha az valamiért éppen jogszerű.
Pedro
"ha itt ránézek egy cigányra aki éppen lop akkor már egy rohadt rasszista vagyok"
Ott meg a négerekkel vannak ugyanígy... És ugyanígy védi őket a jog. (Nézz utána!)
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!