Betörtek a szomszédba, társasház. Most félek, pedig új, jó minőségű müa. Ajtónk van. Tényleg csak annyi, hogy elroppantják a zárat? Hogy lehetne védekezni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 20:41
11/23 anonim válasza:
00:02-es vagyok. Hát hozzánk is bejöttek az éjjel! A pincék lakatjait törték le, de nem vittek el semmit!!! :( Lehet, hogy csak felderítették a terepet?! :(
12/23 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, hogy erre a környékre szoktak! Mi kamerázni fogunk!
2011. ápr. 16. 08:40
13/23 anonim válasza:
Egy zsineget kötsz a kilincsre és a végét egy puskának a ravaszára mert amikor benyit egyből lepuffantja.
14/23 anonim válasza:
Mondjuk én a százas szögekkel televert négyzetméteres deszkára esküszöm az ajtó előtt, sötétben...
15/23 anonim válasza:
biztonsági ajtóval.
én is zuglóban élek, igaz panelban. itt van ajtó a folyosón is, és van egy jó vastag ajtónk több ponton záródva.
társasházban az egyik lényeg, h jobb legyen kinézetre, látszatra az ajtód mint a szomszédé.
de műanyag ajtóval szart se érsz.
16/23 anonim válasza:
balta, csákány, lapát, vascső, baseballütő, gázpisztoly, gázspray, konyhakés, dobócsillag, szamurájkard, íj, számszeríj, kés, villa, olló....stb... mindegyik legális, és mindegyikkel kiterítheted a férget...
17/23 anonim válasza:
Én a saját záramra áramot vezetek esténként vagy amikor elmegyek.A kutyámat ilyenkor mindig kiengedem és ugye ha berobbantják valamivel a zárat vagy előtte megcsapja őket az áram,vagy éppen a riasztó bekapcsol és ugye központba megy egyenesen és jönnek a rendőrök.
Vagy azt is megoldhatod hogy Nyíl formájú kerítést csináltatsz ami csak oszloposan van elrendezve és nem keresztezi semmi más dolog és azon nem tudnának bemászni...
18/23 anonim válasza:
van például nem fillérekért olyan mozgásérzékelő kamera ami rávilágít a betörőre és közben követi a mozgását a fénnyel és közben felveszi.Ettől 74%-ban elriadnak
19/23 anonim válasza:
Utolsó, és ha a betörő tudja hogy nincs senki otthon. megfogja a kamerát és összetöri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!