Szomszédba piszkító macskáról mond valamit a szomszédjog?
Figyelt kérdés
Van egy perzsa macskánk, és mivel vidéken lakunk, nem lehet házban tartani, ki akar menni. Sajnos mióta felnőtt, a szomszédunk ablaka alá piszkít. Nem állhatunk mellette mindig, hogy ne ott végezze a dolgát, a szomszéd pedig azzal fenyeget, hogy megmérgezi (ami végül is érthető). Megkértem, hogy várjon még, veszek macskariasztót, és azt használja méreg helyett, de hajthatatlan. Mit lehet ilyenkor tenni?2011. szept. 21. 19:27
1/4 anonim válasza:
felvenni amikor fenyegetőzik és aztán megmondani neki,hogy 2 évet kap ha megmérgezi a macskát
2/4 anonim válasza:
Amíg meg nem veszed a macskariasztót, a cicát bezárod a házba.
3/4 anonim válasza:
Jó, hogy mérges a szomszéd a kaka miatt, de te próbáltad, kulturáltan megoldani ezt a problémát! Nem értem miért fenyegetőzik!!!
4/4 anonim válasza:
A macskákat nem lehet vécére szoktatni és a kerítés sem tarja otthon őket, ez gondolom nem újdonság senkinek sem. Azt viszont kevesen tudják, hogy ha a szomszédnak nem tetszik a saláták és uborkák között és a pázsit tetején a macskaszar, akkor a szomszédnak tulajnak lakásban kell tartania!!!! Ez az együttélés egyik alapvető szabálya: a szomszédnak se kutyája, se báránya, se lova, se macskája ne flangáljon és főleg ne piszkítson az én kertembe!!!! Ez ilyen egyszerű. Aki macskát akar tartani, az vállalja ezeket a kötelezettségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!