Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Az, hogy létezik hogy a mi...

Az, hogy létezik hogy a mi városunkba a rendőrök akárkit megverhetnek?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 hónapba négy haveromat verték félholtra úgy hogy a az arcukról csorgott a vér s miután megverték guggolásokat csináltattak míg írták a büntetést,nem mondom hibásak voltak de annyiban ,hogy büntetést írjanak nm azt ,hogy félholtra verjék...nálatok ez ,hogy megy mi nem tudunk semmit csinálni mert ha megmozdulunk három négy maszkos a lakásba bejön s szétver...
2011. ápr. 13. 13:52
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Írtam privátot!Ha tudnál olvasni akkor látnád ,hogy nem azt kérdeztem ,hogy ,hogyan álljunk bosszút,hanem ,hogy másnál is így megy e??!!!
2011. ápr. 14. 19:23
 22/36 anonim ***** válasza:
80%

Akkor így válaszolok (amúgy a gyakorikérdések asszem írja, hogy ne eldöntendő kérdést írj):

Nem. Mifelénk (Se Debrecenben ahol lakok, sem Békés megyében ahol laktam, sem sehol ahol eddig összeakasztottam a bajszom rendőrökkel)nem így működik.

"Z"

2011. ápr. 14. 19:33
 23/36 A kérdező kommentje:
Nah ezt kérdeztem!
2011. ápr. 14. 19:44
 24/36 A kérdező kommentje:

Na bejelöltél!

Melyik vagyok :cigány,zselés fejű,emos ,tenyérbemászó fejű,kövér fej vagy még miket soroltál fel?

2011. ápr. 14. 19:49
 25/36 anonim ***** válasza:
Hát zseléfejű az nem:)
2011. ápr. 14. 19:55
 26/36 A kérdező kommentje:
:P
2011. ápr. 14. 19:59
 27/36 anonim ***** válasza:
39%
Nem kell ugatni, és lehet továbbhaladni! Remélem a rendőrök nem felejtik el és legközelebb ismét megagyalják a bandát, te füves fü tyi.
2011. ápr. 15. 12:28
 28/36 anonim ***** válasza:
67%
Kérdésedre röviden válaszolnék: LÉTEZIK!! Ahogy a sok reagálásodat olvasom a négy haverod után Te fogsz következni. Ha Apád nem nevelt meg a jómodorra majd Ők megteszik. Egyszerü: nem kell beléjük kötni "oszt Jó Napot" Szived dobogjon sokáig....
2011. ápr. 15. 15:04
 29/36 A kérdező kommentje:
Elég ügyesek vagytok ti ketten,ha olyan nevelést kaptál volna mint én akkor nem itt szerencsétlenkednél
2011. ápr. 15. 15:34
 30/36 A kérdező kommentje:
S a másik dolog minek vagytok felháborodva mikor egy tüntetés során hozzá palnak a néphez az mivel másabb,csak annyi ,hogy azt a kamera felvette ezt meg nem ...
2011. ápr. 15. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!