Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Az, hogy létezik hogy a mi...

Az, hogy létezik hogy a mi városunkba a rendőrök akárkit megverhetnek?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 hónapba négy haveromat verték félholtra úgy hogy a az arcukról csorgott a vér s miután megverték guggolásokat csináltattak míg írták a büntetést,nem mondom hibásak voltak de annyiban ,hogy büntetést írjanak nm azt ,hogy félholtra verjék...nálatok ez ,hogy megy mi nem tudunk semmit csinálni mert ha megmozdulunk három négy maszkos a lakásba bejön s szétver...
2011. ápr. 13. 13:52
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Valamit a rendőrnek oda ordított ,hogy szopjanak meg vagy nem tudom mit s erre ök be a járgányba s vagy egy órát ütték s mocskolták
2011. ápr. 13. 14:58
 12/36 anonim ***** válasza:
72%

Csak egy kérdés: Attól még, hogy rendőr, elsősorban ember. Szóval, a haverod beszólt valakinek, aki törvényesen tart magánál gumibotot, pisztolyt, és ott van még egy haverja ugyanígy öltözve(+ mellé önvédelmi képzést kapott)

Van itt ész emberek.

2011. ápr. 13. 15:04
 13/36 A kérdező kommentje:
Törvény : nyilvános helyen pisilés x összeg, Ordibálás 1O után x összeg,A törvényben olyan nincs hogy hazaüthet valakihez kivétel ha mi kezdjük öt ütni akkor önvédelem de máskor nem!
2011. ápr. 13. 15:13
 14/36 anonim ***** válasza:
87%
a cigánynál csak egy rosszabb van. a cigányul viselkedő fehér!
2011. ápr. 13. 15:43
 15/36 anonim ***** válasza:
78%

"Törvény : nyilvános helyen pisilés x összeg, Ordibálás 1O után x összeg,A törvényben olyan nincs hogy hazaüthet valakihez kivétel ha mi kezdjük öt ütni akkor önvédelem de máskor nem!"

Én már a kommunizmusban nőttem fel, ott valószínűleg ennél durvábbakat kaptam volna egy ilyenért, de meg is tanultam rendesen viselkedni, nem még ordibálni meg beszólni a felnőttnek 10 után. Emlékszem, volt az utcánkban egy alkoholista gyáros, akit egyszer elvertek részegen, bevitték kimosni a gyomrát, majd megbüntették, és a gyomormosás árát is kifizettették vele.

2011. ápr. 13. 16:22
 16/36 anonim ***** válasza:
87%
12 éves kissuttyók csak a verésből értenek, hiába viszik őket haza a szülőknek, ha azok tojnak az egészre. Azért egy pofon és a félholtra verés nem ugyanaz. Ha tényleg igaz lenne, akárhol is van az eset, már elég nagy sajtóvisszhangja lenne. A rendőrök nem maszkban járnak...
2011. ápr. 13. 16:41
 17/36 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok ,de többet nem írok mert meguntalak amikor e fejedet verik bele a a lépcső szélibe s 3 maszkos elé visznek egy sötét szobába akkor majd ti is megtanuljátok ,hogy mi a különbség a pof és e között,nah szevasztok...
2011. ápr. 13. 16:50
 18/36 anonim ***** válasza:
54%

Köszönjük a mesédet jó volt:)

Gondolom annyira megveretek, hogy még a nevükre sem emlékszel?

Ha tényleg megtörtént volna az eset, akkor nem itt trollkodnál, hanem tettél volna ellene. Ott a iwiw, FB. Keresd és verd meg őket, ha frankó gádzsó vagy, ne itt siránkozz/hazudozz!

"Z"

2011. ápr. 14. 13:01
 19/36 A kérdező kommentje:
Te teljesen hülye vagy ember ?Egy rendőrt megverni?Nem érdekel , hogy elhiszitek e vagy nem kérdeztem valamit egyesek válaszoltak mások mint te ilyen izmosok ,hogy menyünk verjük meg...ez már nem úgy megy ...
2011. ápr. 14. 13:24
 20/36 anonim ***** válasza:
37%

Na milyen választ akartál volna hallani?

"Jaj milyen borzasztóóó.... Ez felháborítóóóó.... Hülye sünök mindent megtehetnekkk...."

Vagy feljelented őket. [sok sikert:)]

Vagy 'bosszút' állsz a civil emberen. [nincs affinitásod úgy látom]

Elgondolkozol: tenyérbemászó-e a kinézetetek: zseléfejű, EMO nagyszájú majmok vagytok-e.... [nem te egy hamupipő vagy állításod szerint]

Vagy mit szeretnél elérni nemtom?......

add1.: Örülj, hogy a rendőrök viszonylag fegyelmezettebb népség és úgy sztják őket jogszabályokkal, ahogy egy átlagembert nem. Egyszer majd beugattok egy nem rendőrnek és az nem fog leállni hanem meg is bökdösi a kis gyomrotokat késsel.

add2.: Jól felneveltek:) Nem szó szerint: "Csak beszóltunk nekik, kiabáltunk" Rám is mondtak már cifrákat, de örülök, hogy ilyen emberek vannak, mint Ti, mert így jobb színben tűnök fel:)

Kíváncsi lennék az iwiw, FB adatlapodra miféle ember vagy:), privát küld már el a linkjét.

"Z"

2011. ápr. 14. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!