Ha valakit bevisznek a rendőrségre, mert igazoltatásnál nem tudja igazolni magát, nincsen nála se személyi se semmi, akkor mennyi ideig tarthatják bent, illetve adnak erről valami papírt, hogy bent volt, akár 10 percet is?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 13:27
11/13 anonim válasza:
9:00 Kérdezni szeretnél vmit?
Tuti, hogy 30 napot kapott, mert a közmunkát azzal igazolva, hogy szabadságvesztését tölti halasztották neki.
12/13 anonim válasza:
Igazad van! nem kérdőjelet akartam tenni de igy sikerült
13/13 anonim válasza:
engem hányszor bevittek különböző városokban :D csorna,keszthely,győr sosincs nálam a személyim... igen kapsz egy igazolást percre pontosan mettől meddig tartott az előállítás, bevisznek majd lekéik a BM központból az arcképes papírodat az alapján azonosítanak be,pár perces munka de voltam már ez miatt 3 órát is bent,attól függ mennyire akarnak szop@tni,de átlag úgy 1 óra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!