Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Tennem kell valamit, de mit? :S

Tennem kell valamit, de mit? :S

Figyelt kérdés
volt egy pasim. a telefonomat oda adtam neki mert nekem van másik és ő elszarta a teljét,és h legyen nála ha valami baj van. másnap közölte h elhagyta (50E ft volt ) és azt mondta kifizetni. mondtam ok Ez 2 honapja volt. nem fizetett. tagadta az egészet,az anyjával eggyütt mit tehetnék ellene? rendőrség? vagy mit kellene tennem? vmi ötlet? köszi előre is (:
2011. ápr. 3. 20:45
 1/10 anonim válasza:
100%
Mindenféle képpen rendőrség! Először próbáld meg elmagyarázni szépen,hogy ha nem fizeti ki akkor rendőrségre viszed az ügyet,erre hátha beszarik és kifizetni.Ha nem akkor jelentsd fel,ha ez így volt ahogy leítad,akkor te nem jöhetsz ki belőle rosszul!
2011. ápr. 3. 20:50
 2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ (: már beszéltem a fejével. most azt tervezem h megint beszélek vele, azaz az anyjával is, h fizesse ki mert rendőrségre viszem az ügyet. de ha feljelentem akk ki fizeti az ügyvédet stb??
2011. ápr. 3. 21:15
 3/10 anonim válasza:

Skin88:

Szerintem ha végig megy az ügy és lezárul akkor valószínű h minden költséget rájuk lehet terhelni,de ez nem biztos. Én próbálnám elkerülni a rendőrséget,ha elég erősen lépsz fel és határozottan a srác anyjánál akkor sztem ők sem erősködnek majd a rendőrséggel mivel nekik az csak rossz ha már odáig fajul! Én szurkolok neked,hogy visszakapd az árát a telónak,ha határozott vagy és nem lépsz vissza akkor meglesz az. :) (előző kommentelő is én voltam)

2011. ápr. 3. 21:22
 4/10 A kérdező kommentje:

köszi (:

én még arra is gondoltam, van sok skin head ismim. rá küldeni 1-2 és ide adja a pénzt tuti :'D am meg azt elmondanám h 15 L vagyok... :)

2011. ápr. 3. 21:50
 5/10 anonim válasza:

Én 17 F ...hát ha más választásod nem lesz akkor küld rá :D

Azért az nem egy olcsó teló volt,ne hagy annyiban :)

2011. ápr. 3. 22:07
 6/10 anonim ***** válasza:

A Büntetőeljárásról szóló törvény első valahanyadik szakasza azt mondja, hogy a vád bizonyítása a vádlót terheli.

Ha elmész a Rendőrségre, valószínűleg azt fogják mondani, hogy oké, igazold légyszives valamivel, hogy volt egy telefonod (ezt még talán tudod), amit odaadtál neki, de ő nem adta vissza.

2011. ápr. 4. 16:32
 7/10 A kérdező kommentje:
tudom igazolni (: azt mondta h holnap hozza de ha nem elmegyek az anyjához és beszélek vele,ha nem fizet hívom a rendőrséget. de h kérjem h jöjjenek ki szerintetek? mit mondjak? :-O
2011. ápr. 4. 20:31
 8/10 anonim válasza:

Skin88:

Sztem ne hívd ki őket,menny be és mutasd be a bizonyítékokat.Elmondod h hol lakik az a személy akiről szó van és majd ők kimennek hozzájuk...Amúgy mivel 15 éves vagy gondolom csak meg kéne beszélned ezt a szüleiddel,ők meg csak jobban tudják,hogy mit kell ilyenkor csinálni.

2011. ápr. 4. 22:29
 9/10 anonim válasza:

Elmondom mit tegyél..

Menj a rendőrségre , tegyél bejelentést, hogy gyanítod kinél van a telefon, de ismeretlen tettes ellen szeretnéd elindítani. IMEI szám kell benne legyen és a tulajdont igazoló papírod is vidd magaddal. A jegyzőkönyvvel és a tulajdont igazoló papírral menj a szolgáltatóhoz is és kérd a telefon letiltását a jegyzőkönyvvel.

A szolgáltató ( bármilyen kártyát is tesznek a telefonba ) a feljelentkezési kísérleteket is regisztrálja.

A rendőrség meg fogja kapni, hogy ki az aki próbálta használni a telefont ( minden simet valaki nevére ki kell állítani. Aki nevén van, azt keresi fel a r3ndőrség, és mivel nem tud tulajdont igazolni ezért lefoglalják, te meg a bíróságon kártérítési igényt jelenthetsz .

Magam is végigmentem ezeken és működik. Ügyvéd sem kell hozzá.

Sok sikert ( 1 hónap alatt megvolt )

2011. ápr. 5. 12:27
 10/10 anonim válasza:
Bejelented hogy lopta bár ezt azonnal kéne nem idő elteltével még aznap, hogy ellopta nem odaadtad neki, mert arra szarnakrá.
2011. ápr. 11. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!