Felvesznek így? A rendőrséghez
Figyelt kérdés
diszleksziával, diszgráfiával olyan írjon aki legalább bennfentes2011. márc. 27. 22:45
1/8 anonim válasza:
Tuti bukó.
Persze ha kinőtted és eltitkolod nem lesz belőle ügy.
2/8 anonim válasza:
Az RTF-hez iszonyat jó érettségi kell, és mellé rengeteg külön felvételi követelmény. Nem elégszenek meg azzal, ha jól futsz, stb., IQ tesztet is íratnak veled, pszichológiai vizsgálat is van, ezek mellett szerintem reménytelen az ügy. Csak egy újabb ok lehetne a rendőrviccekre.
Ne haragudj, sajna ez van. :(
3/8 anonim válasza:
Más diplomával és kitűnő képességekkel sem kap állást...
5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ,nem vagyok egyik se csak rondán irok és bazsogat egyik tanárom hogy vizsgáltassam ki magam
2011. márc. 30. 19:48
6/8 anonim válasza:
A "rondán írok" és a diszlexia között ég és föld van! A diszlexia már alsóban kiderült volna. Komoly idegrendszeri háttere van, általában az irányok keverésével is jár. Lehet gyengébb grafomotoros készséged, de ez nem diszlexia. Ettől még bárhova bekerülhetsz. Korrigált diszlexia, ha nem jár az irányok tévesztésével nem lehet kizáró ok a rendvédelemnél. A bibi az, hogy ez ritkán van így. (marad a jobb-bal tévesztés élete végéig)
7/8 A kérdező kommentje:
én is ezt mondtam a tanárnak , de köszi hogy megerősítetted te is
2011. ápr. 2. 16:52
8/8 anonim válasza:
ne hidd el a tanárnak csak szivatni akar , legyen érettségid aztán utána elmész jelentkezni egy okj-képzésre aztán évek után meg szép lassan főiskolát elvégzel és lépsz szépen előre,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!