Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőr megbüntet, ha meghall...

A rendőr megbüntet, ha meghallja tőlem azt hogy sün?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 18:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%
Hallottam olyanról hogy valaki kiabálta a rendőrnek hogy SÜN és megbüntette a rendőr garázdaság miatt.
2011. márc. 25. 21:24
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Nem igazan buntethet meg.

Bar az is igaz, h ez ilyen budos csicskakra jellemzo.

Itt van a kamus baratunk, aki turostaskat dobal meg darazsat heseget, persze csak a fantaziajaban:P

Ami eleg elenk!:D

amugy meg meg se merne nyikkanni!

2011. márc. 26. 15:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:27

Mi is láttuk azt a filmet:) Martin Lawrence szereplésével:)

Hogy Én is 56%-os vagyok, azt meg félreértik.

Kérdéshez: Nem hiszem, hogy megbüntet. Nem trágár szó. Nem sért személyiségi jogokat. Nem szabad ilyet mondani, logikátlan. Ha bajod van egy rendőrrel üsd le hátulról és hugyozd le, ne pedig a szád járjon.

"Z"

2011. márc. 26. 15:44
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Magyarországon hüly ének lenni teljesen törvényes. Dokit viszont felkereshetsz, ha gondolod.
2011. ápr. 1. 10:37
 15/19 anonim ***** válasza:

Én mást tapasztalok... :)

A megállított "állampógár" aki éppen átszáguldott záróvonalon, piroson keresztül, ráadásul jó egzisztenciájú, a kocsiból habzó szájjal fröcsög ki a "Jónapotkívánok" után, hogy "...mér'nem azokat állítod meg bazmeeeeeg akik..." és itt jön egy példa, ami pont ráillik.

Egy fél túrós táskát bármikor szívesen fogadunk, ui. a fánk elfogyott!

2011. ápr. 1. 10:44
 16/19 anonim ***** válasza:
80%
Hát Pintér rendőrei nem fognak szórakázni, elvernek mint b*zi a f*szát. Én mondjuk alig várom hogy rendesen elkalapálja a fidesz rendőrsége azokat akik kimentek Gyurcsányt gyalázni. Csodálatos lesz! :)
2011. ápr. 1. 14:01
 17/19 anonim ***** válasza:
87%

Olyan jól szórakozik mindenki a rendőrök baszogatásán, de ha baj van akkor csak őket hívod nem?

Akinek az a legnagyobb szórakozása h sünözik a rendőrnek, meg is érdemli magát...

2011. ápr. 1. 19:55
 18/19 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Igazad van!

2011. ápr. 5. 21:41
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja hívnám őket! Csak nem lehet, ugyanis márc.15 hosszú hétvégén az M3 autópálya egyik parkolójában baleset miatt próbáltuk hívni őket és FOGLALTAT jelzet a 107 és a 112 is! Vagy lehet látták, hogy nem cigók ütköztek és szartak ránk!
2011. ápr. 6. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!