A rendör megbüntet ha a velem szembejövő autóstársamnak fénykürtölök hogy vigyázz rendőr?
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 16:47
1/10 anonim válasza:
Nem, de nem csak akkor kell óvatosan vezetni amikor rendőr mér! Ezért van ennyi baleset! Tanuljátok már meg kedves autósok!
2/10 anonim válasza:
Nem, de ha a szembejövőnek villantasz, azt a rendőr észre sem veszi, maximum csak este, de akkor sem fog bepattanni az autóba és üldözni. Első válaszolónak: Nem csak akkor kell a rendőröknek kiállni mérni, amikor kell a pénz, hanem akkor is az utcán kellene lenniük, amikor a bűnözők is ott vannak.
3/10 anonim válasza:
Ebben igazad van csak tudod elsősorban mindenkinek a saját maga háza táján kell sepregetni, mert nem a rendőrök okoznak baleseteket a száguldozásokkal!
4/10 anonim válasza:
Apámat egyszer megállították emiatt. Nem büntették meg, csak szépen, kedvesen rendőrstílusban megkérdezték tőle, hogy "Mijafaszér' villogtatsz?" Egyébként ennek már vagy 15 éve, azóta nem történt ilyesmi velünk.
5/10 anonim válasza:
Nem büntethet meg, de ha akar, majd talál valami hiányosságot a papírjaid közt, vagy a kocsidon, amiért jól megvág. Javaslom: öltözz cigányjelmezbe, és állandóan hordd magaddal a kiterjedt családodat, akkor kevésbé büntet meg!
6/10 anonim válasza:
Nem bűntetnek. Eltekintve pár sajnálatos esettől az alapkoncepció, hogy biztonságosabb legyen a közlekedés. Ezért hagyják, hogy rádió is bemondja a traffipaxot, mert ilyenkor az adott útszakaszon még a traffipax elvonulása után is sokkal nagyobb a közlekedési fegyelem.
7/10 anonim válasza:
Kifejezetten ezért nem, de hát tudod ez magyar honban hogy megy, ha akar, valamiért úgyis megbüntet, akár igaz akár nem.
8/10 anonim válasza:
megbüntethet mert szabályt sértesz vele ha szólsz másnak a rendőr miatt...
10/10 anonim válasza:
zavarod ezzel a szembejövőt. főleg sötétben. legtöbben azt se tudják miért villogsz. mivel kreszben úgy van, hogy akkor kell villogni hogyha elvakít a szembejövő távolsági fényszórója (elfelejtette lekapcsolni). be lehet ezzel szopni, én egyszer éjszaka villantottam egy rövidet a szembejövőnek, mert olyan vakító volt, hogy azt hittem távolságival jön, erre ráhúzta a távolságit és akkor már teljesen semmit se láttam. (rohadjon meg) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!