Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrség utólag vissza tud...

A rendőrség utólag vissza tud hallgatni egy teljes telefonbeszélgetést?

Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 22:14
1 2
 11/19 anonim válasza:

ez most hogy jön ide,előző?

amúgy kérdező,miért kérdezed valami bűncselekményttárgyaltál meg telefonon?

2011. márc. 24. 18:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Kedves "Előző hozzászóló"! A hozzászólásom úgy kerül ide, hogy elolvasom a korábbi hozzászólásokat és így fogalmazódik meg bennem egy következő hozzászólás, mely tartalmát tekintve kapcsolódik a témához. Az "OFFOLÁST" pedig azok találták ki, akik nem szeretik használni az agyukat. Egyben itt, most bocsánatot kérek az érintettektől a véleményemért.
2011. márc. 25. 11:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Első válaszadónak is: igen, minden szolgáltató 5! évig őrzi meg a beszélgetéseket és az sms-eket is, és ne hidd hogy olyan óriási adatmennyiség.
2011. márc. 25. 12:57
 14/19 anonim válasza:

előző előtti megint én vagyok ahz előtted lévő!

képzeld(lehet hogy nehezen tudod elhinni,de)én is elolvastam az előző kommenteket mégsem kapcsolódott valahogy

2011. márc. 25. 19:32
 15/19 anonim válasza:

Először is.. olvasván az előző megszólalásokat itt, lehet nem közvetlenül, de szerintem a felszólaló mondandójának volt némi köze a dologhoz. Nem kifejezetten a telefonlehallgatáshoz, de magához az igazságszolgáltatáshoz, ami a telefonlehallgatásokat is igénybe veszi, azokhoz igen.

A kiinduló kérdéshez pedig szerintem a legtöbb ember csak találgatni tud. Megbízható választ csak az az ember tud adni, aki olyan körben dolgozik. Márpedig mivel a válaszolókról senki sem tudja megmondani, kicsoda, micsoda, ezért a válaszára sem lehet hagyatkozni igazán.

Ha az én feltételezésemre vagy kíváncsi, kedves kérdező..Meglehet, hogy elmentik ezeket a telefonos beszélgetéseket. S az sem kizárt, hogy van elég adattároló mindezek elraktározására, nem tudhatom. De hogy sokszor nem veszik ehhez a fáradtságot, az is biztos.

2011. márc. 27. 10:30
 16/19 hangszoros ***** válasza:

Az offnak tünő irkám,nem fogalmaztam meg érthetően. Talán, mert tulhosszúlenne.

Több 107-re menő telefonos kérés volt az atrocitást megelőzően, és az ezt követő, ügyintézés kapcsán.

Valahogy hogy-hogy nem mégse vették, veszik figyelembe, mert rájuk nézve terhelő. Szóval ha akarják egy hónap, egyébként öt év. Nem a tárolás a gond, hanem az értékelés, és a személyedre vonatkozó megtekinthetőség.

2011. márc. 28. 03:38
 17/19 hangszoros ***** válasza:

03 24 13 18-nak

Mert nem találkoztál a HÉV biztonsági őreivel, egy kínai étteremben, miközben valaki a panaszkönyvet akarta elkérni.

Ja és nem próbáltál utána a többszörös jogsértéssel, garázdasággal az illetékesekhez fordulni, akiknek a tevékenysége az ügy eltussolására fordítódik. A mai napig semmi érdemi. Viszont ez már nem kevés időt, energiát felemésztett. Mit tippelsz ki fizeti ? Nem az én káromra gondolok, hanem a hivatalnokékra, a rendőrségre, A BKV panaszirodáéra.Az egész ugy jött ide, hogy tulajdonképp, az egész "műsor" a megelőző kéréssekkel együtt a 107esre küldött telefonokon fent van, megvan.

2011. márc. 28. 03:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam, hogy a telefonszolgáltatóknál BM-állományú munkatársak is dolgoznak. Ez arra enged következtetni, hogy tárolják az adatokat. A felvételek felhasználását nyilván nagyon szigorú szabályok korlátozzák.
2011. márc. 29. 14:34
 19/19 hangszoros ***** válasza:
Régen a telefonközpontokba is külön zárt helységbe tartózkodtak. Közülük nem lett munkanélküli. A szigorú szabályokkal kinek az érdekeit védhetik.
2011. márc. 30. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!