A rendőrség utólag vissza tud hallgatni egy teljes telefonbeszélgetést?
ez most hogy jön ide,előző?
amúgy kérdező,miért kérdezed valami bűncselekményttárgyaltál meg telefonon?
előző előtti megint én vagyok ahz előtted lévő!
képzeld(lehet hogy nehezen tudod elhinni,de)én is elolvastam az előző kommenteket mégsem kapcsolódott valahogy
Először is.. olvasván az előző megszólalásokat itt, lehet nem közvetlenül, de szerintem a felszólaló mondandójának volt némi köze a dologhoz. Nem kifejezetten a telefonlehallgatáshoz, de magához az igazságszolgáltatáshoz, ami a telefonlehallgatásokat is igénybe veszi, azokhoz igen.
A kiinduló kérdéshez pedig szerintem a legtöbb ember csak találgatni tud. Megbízható választ csak az az ember tud adni, aki olyan körben dolgozik. Márpedig mivel a válaszolókról senki sem tudja megmondani, kicsoda, micsoda, ezért a válaszára sem lehet hagyatkozni igazán.
Ha az én feltételezésemre vagy kíváncsi, kedves kérdező..Meglehet, hogy elmentik ezeket a telefonos beszélgetéseket. S az sem kizárt, hogy van elég adattároló mindezek elraktározására, nem tudhatom. De hogy sokszor nem veszik ehhez a fáradtságot, az is biztos.
Az offnak tünő irkám,nem fogalmaztam meg érthetően. Talán, mert tulhosszúlenne.
Több 107-re menő telefonos kérés volt az atrocitást megelőzően, és az ezt követő, ügyintézés kapcsán.
Valahogy hogy-hogy nem mégse vették, veszik figyelembe, mert rájuk nézve terhelő. Szóval ha akarják egy hónap, egyébként öt év. Nem a tárolás a gond, hanem az értékelés, és a személyedre vonatkozó megtekinthetőség.
03 24 13 18-nak
Mert nem találkoztál a HÉV biztonsági őreivel, egy kínai étteremben, miközben valaki a panaszkönyvet akarta elkérni.
Ja és nem próbáltál utána a többszörös jogsértéssel, garázdasággal az illetékesekhez fordulni, akiknek a tevékenysége az ügy eltussolására fordítódik. A mai napig semmi érdemi. Viszont ez már nem kevés időt, energiát felemésztett. Mit tippelsz ki fizeti ? Nem az én káromra gondolok, hanem a hivatalnokékra, a rendőrségre, A BKV panaszirodáéra.Az egész ugy jött ide, hogy tulajdonképp, az egész "műsor" a megelőző kéréssekkel együtt a 107esre küldött telefonokon fent van, megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!