A rendőrség utólag vissza tud hallgatni egy teljes telefonbeszélgetést?
Nem! Hol tudnának eltárolni ennyi beszélgetést? :)
A NNI szokott lehallgatni csak..
Van az az "aniterrorista" törvény.
Minden beszélgetést, e-mailt, SMS-t rögzítenek évekig tárolnak.
Más kérdés, hogy ez csak elvi lehetőség, mert az NNI csak rendkívüli esetben, bírósági felhatalmazásra veheti elő ezeket.
Egy panasz kapcsán, amikor is a csepeli Hév biztonsági örei levertek, mentő látlelet, stb. Panasz kapcsán azt mondták egy hónapig örzik meg a segitség kéréseket a 107-en. Ez tavaly augusztusba történt. Hihetetlen gusztustalan dolgok történtek, érdemben semmi nem történt. A szétszagatott ruhám, eltört szemüvegem, még talán az is, hogy létezek letagadva. A BKV 5 különboző alkalommal megtagadta a panaszkönyvet. Az ügyfélszolgálati vezetőnek gőze nincs semmiről, Azt a minimálist se tartsa be , hogy hallgatásék meg a másik fél is. A vezérigazgatónak irt kérelmem, visszaadták, kivizsgálásra, a munkáját el nem végző ügyfélszolgálati vezetőnek.Hová lehet fordulni ? 7 hónap alatt a garázda biztonsági örök kipártolásán kivül, semmi nem történt.
Nem kétséges előttem ha akarnák,akár évekre visszamenőleg előhúznák a kalapból.Az egész dolog pikantériája, hogy egy kétgyerekes anyúkát inzultált a kinai személyzet a kínai étteremben,valami panaszkönyv nem adják kapcsán. Én békítő szándékkal hozzászóltam, és a biztonsági örök agyonvertek szó szerint. Filmszakadás volt. Állítólag részegen randalíroztam, és megtámadtam Őket. Az csak hab a tortán, hogy a nőnek az intézkedő rendőrparancsnok - az év redőre is volt- okozott 8napon belülit, a két kiskorú gyereke előtt.Az okozott zúzodásaim kapcsán 1 hónapig alig tudtam aludni. Még az okozott kárért se akarnak fizetni, mivel szerintük megse történt.Ha valakinek van ötlete sgitségre kérem segitsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!