Becsületsértés? Hol élünk?
Figyelt kérdés
Szóval,este mentünk iszogatni,és egyszer csak elkezdtünk 'sünözni' poénból,riktig akkor jön egy rendőrautó,ugye elég idegesen kiszálltak,és kérdezték,hogy ki volt,egyik barátom magára vállalta,és mondták,hogy behívják rendőrségre,és mi leszünk a tanúk!Azt mondták,hogy 75-750 ezer ftig kaphat büntetést,ezt majd közösen kifizetjük,ha így lesz mert mindenki sünözött.Szóval az a kérdésem,hogy ez tényleg előfordulhat,hogy becsületsértésért ilyet kapunk?Mert,mondták,hogy lehet csak szivattak ja,és a barátom elmúllt 18 éves.2011. márc. 5. 02:05
1/11 A kérdező kommentje:
Annyi,hogy bíroságra fognak behívni,nem rendőrségre!
2011. márc. 5. 02:07
2/11 anonim válasza:
Rendőrrel, ügyvéddel, bokszolóval,nem szabad kötekedni!Ezt nem magyarázták el otthon nektek?Hát most akkor megtanuljátok .Drága lesz az iskola.750 nem lesz de bármennyi is lesz ,azt a pénzt lehetett volna másra is költeni.
3/11 anonim válasza:
Ez a történet nekem nem kerek. A sünözés után szálltak ki? Tehát csak simán azt utcán kiabáltatok, hogy sün? Mert ez nem ütközik semmilyen jogszabályba hacsak nem másokat zavaró módon tettétek. Most az hogy a rendőröket zavarta az is max csendháborítás lehet. Becsületsértés akkor lenne ha miután kiszállt szembeállsz vele és bizonyíthatóan neki szólsz, hogy -Te Sün!
4/11 anonim válasza:
Miért kell sünözni? Ettől jól érzed magad?Vagánynak hiszed magad? Utálom az ilyen tompa embereket,remélem elmeszelnek valamivel.
5/11 anonim válasza:
Én mindig mondom, hogy nem véletlen az a sok rendőrvicc...
6/11 anonim válasza:
Én egyet nem értek. Ha sértő a rendőröknek a sünözés, akkor miért osztogattak a Szigeten plüss sünöket a rendőrség sátránál? Szerintem ebből nem lesz semmi, a bíróságnak pont erre van ideje...
Bíróságra vidd magaddal a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=XqJp6TRWvUY&feature=player_em..
7/11 A kérdező kommentje:
Igen a sünözés után szálltak ki,mi is mondtuk a szigetes sünös,dolgot,csak nem tudom,hogy biztos fogunk e bíróságra menni,mert úgy emlékszek nem írtak semmi féle jegyzőkönyvet.A sünözésre pedig,nyilván józanon nem csinálltuk volna...
2011. márc. 5. 13:18
8/11 anonim válasza:
szimplán már a tökük tele volt vele, hogy minden hülyegyerek ezzel hiszi magát nagyon poénosnak, pedig marhára unalmas már, nekik meg végképp, így gondolták, szívóznak veletek.
Szóval most betojni nem kell, ellenben a humorérzéken lehetne mit csiszolni, mert már tényleg marha unalmas.
9/11 anonim válasza:
Komolyan mondom most erősen nőtt a rendőrség nívója a szememben! Legalább humorérzékük az van! Ne aggódjatok, ha jegyzőkönyv nem készült, nem lesz semmi.
10/11 anonim válasza:
Ilyenre van eszük. Haveroméknak eltüntette egy jómadár az albérletből a laptopokat és egy telefont, a rendőrség arra nem vette a fáradságot, hogy körülnézzen a lakásban, hátha maradt valami nyom. Meg úgy általában is érződött, hogy kb. le vagyunk szarva, csak a jegyzőkönyv legyen már meg aztán viszlát. De ha egyenruha védelmébe bújva kell játszani az agyukat, az bezzeg rohadtul megy. Jellemző...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!