Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ebből lehet valami? Többi lent.

Ebből lehet valami? Többi lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma délután az történt velem, hogy jöttem haza a suliból motorral és egy fiatal hülyegyerek elém vágott én rádudáltam mert majdnem belementem. Erre ő elkezdett fékezgetni meg szórakozott , hogy rám rántja a kormányt. Aztán visszajött mögém én meg bementem a profi parkolóba hogy vegyek egy energiaitalt mert másik városba járok át motorral a suliba. Erre ő meg bejött utánam kiszállt és mindenféle trágárságot mondott meg fenyegetett. De a srác lehetett vagy 17 ráadásul egy audi a6-sal volt. Én mondtam neki, hogy nem kéne apuci kocsijával keménykedni. erre ő meg akart ütni de én pofán vágtam a sisakkal vérzett az orra. Én erre gyors felültem a motorra és elhúztam. nem mondtam el a szüleimnek mert csak felfújnák a dolgot. De volt biztos térfigyelő kamera az alapján meg tudnak találni? rendszám nincs a motoromon mert egy 50-es aprilia rs-m van vagy is apukámé ez most mind1. Attól félek hogy idejön a rendőrség vagy valami ez lehetséges? Kérlek segítsetek köszönöm előre is. 15/F
2011. márc. 2. 18:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Voltak járókelők!!! és végig nézték! és senki se segített :@ látták hogy kisebb vagyok és kiabál velem de nem segített senki. szemetek :@
2011. márc. 3. 18:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Lehet még jogsija sem volt. Ne aggódj nem lesz belőle semmi, ha esetleg tényleg kimennek a kutyák, szerintem jobb ha az igazat mondod, nem hülyék és ha parázol, mert nem mondasz igazat, azt tuti észre veszik. Egyébként nagyon jól tetted, hogy kiálltál magadért, mert a nagybetüs életben sem fog senki kiállni érted. Csak így tovább:)
2011. márc. 3. 20:39
 13/17 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. márc. 4. 21:41
 14/17 anonim ***** válasza:

:))) Apuka motorjával keménykedő kontra apuka kocsijával keménykedő. Két kiskakas.

Amúgy igazad volt, és nyugi, nem lesz gáz. :)

(És bocs az osztásért, nincs igazán igazam benne...)

2011. márc. 11. 13:49
 15/17 A kérdező kommentje:
Én nem keménykedtem! nem is mutogattam neki pedig ő mutogatott nekem! nem is foglalkoztam vele!!! csak amikor bementem a parkoloba akor nekem támad hát most mit csináljak? nem védhetem meg magam?
2011. márc. 11. 19:01
 16/17 anonim válasza:

Tudod mi lesz ha netán a rendőrök elmennének hozzád?

1. Sztem vállon veregetnek és gratulálni fognak neked, mivel felvágós kisgyerek megkapta a magáét és megköszönik neked :D (nem nagyon szeretik az audis újgazdag kölyköket)

2. Egy jót röhögnek majd azon hogy csóró gyereket lerendezted! :D

2011. márc. 16. 14:46
 17/17 anonim válasza:

Előző vok, Bocs de ezt elfelejtettem mondani:

Szép volt! :D

2011. márc. 16. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!