Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy felelősségre vonnak egy rendőrkapitányt, mert az le merte írni az elkövető származását?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 11:56
1 2 3
 11/21 KTpearie ***** válasza:
Nem tudom, hogy mit nem ért itt pár ember és mi ellen ágál, mikor oda van írva feketén-fehéren. Az elkövető származásának meghatározása törvény és -normaszegés. Ettől még a rendőrség természetesen tudja ezeket az adatokat. Hol a probléma?
2011. febr. 26. 16:22
 12/21 anonim ***** válasza:
A rendőrség valóban nem tarthatja nyilván, ha az elkövető cigány. Viszont van egy erre használatos másik kategória... amit kell is alkalmazni... elég sokszor.
2011. febr. 26. 16:32
 13/21 anonim ***** válasza:

Marhasag. Rasszizmus az, ha egy ismeretlen elkovetorol azt mondja hogy "biztos cigany volt". Az nem hogy ha a szemtanu azt mondja hogy barna szem, barna haj, barna bor, jellegzetesen cigany kinezetu.

Vagy ha a Mari nenet megeroszakolo emberrol leirjak hogy ferfi volt az mar szexizmus?

2011. febr. 27. 10:38
 14/21 anonim ***** válasza:
Hülyeség, hogy nem lehet leirni egy embert. Ha valaki roma, mondják is ki. Azt is, ha nem roma. Ez is egy ismertetőjel, nem több, nem kevesebb.
2011. márc. 1. 22:40
 15/21 anonim válasza:
100%
tudod,az a legérdekesebb..ha én megyek pl a vonaton,fülkés kocsiban,akkor 2perc után megmondom hogy a másik fülkében "cserediákok vannak"..ordibálnak,szól a zene a tetves behúzott telefonjukról,10ig 3an se tudnának elszámolni,de egyfolytában csak azt hallom hogy kit és hogy b.sznak majd meg,és hogy ők juuj de kemények.pedig ők csak kamurájok,és az a vicces hogyha ül ott1-2-3 nagyobb darab magyar faszi,akkor lehalkulnak azért,vagy azt is bírom amikor egyedül vannak,vagy ketten:D-mintha ott se lennének,meg se mernek szólalni..és ha van egy szerencsétlen magyar srác,akihez mondjuk beülnek 3an,háát,azt nagyon sajnálom,mert az a minimum hogy kötekednek vele..aztán mikor azt hallom hogy tömegverekedés volt itt és ott,szülő támadt tanárra,idős embert embereket öltek meg stb stb stb..hát azokat jó esetben tudjuk kik követik el..és tényleg az a legborzasztóbb hogy kisebbségnek nevezik őket,de már réges régen nem kisebbség..itt borsodban a kisebb falvakat,mind ők irányítják sajnos:( ha belémköt a fia,és én átalakítom az arcát,akkor fasza gyereknek mondanak,de viszont jobb ha elhúzok még a környékről is ,mert ha mondjuk elkezdődik egy adok-kapok akkor ő el tud tűnni ha épp nincs meg a csapata,ott meri hagyni a putriját -de én?nekem normális házam van..nekem nap mint nap ott kell elmennem,mert munkába járok..ha ő megöl mit veszíthet?SEMMIT..lesz neki ingyen kaja,melegben lesz..stb stb-ha én tenném ugyanezt,és bekerülnék a kaptárba,vége lenne az egész életemnek..munkámnak lőttek,stb stb..ők meg nevetnek az államon,meg a "parasztokon" hogy eltartjuk őket..azt azért hozzá kell tenni,hogy magyarba is vannak ugyanilyen szemetek,és pl nekem is van barna haverom,aki rendőr!!de milyen érdekes hogy amelyiknek az apja-anyja dolgozik és normálisan neveli őket azok teljesen elhatárolódnak,elzárkóznak ettől az alja néptől.ezért nem szabad általánosítani!!!és az is mien érdekes hogy szinte nap mint nap történik egy egy gyilkosság,idős embert raboltak,ki,és jó esetben (csak) vertek össze,erről mégsem hallani a híradóban:(..sokkal fontosabb az hogy már 5vaddisznó van a nyíregyházi állatkertben..pont tegnap ment az utcán2 féreg,és belekötöttek egy srácba,aki összeverte mind a kettőt.hazaszaladtak aztán jött a nagytestvér+apuci meg mittudomén,és mindjárt széthasították a srácot,és nagy tömegverekedés alakult ki..ja és még valami,én nem vagyok rasszista!!!amiket itt leírtam,azok csak bizonyos emberekre vonatkoznak,és nem egy népcsoportra.Lol /Kele
2011. márc. 4. 09:43
 16/21 anonim ***** válasza:

FASISZTAAA!!!!

XDDD

2011. márc. 4. 15:19
 17/21 anonim ***** válasza:
a cigányokat nem lehet : felelősségre vonni mert ők kisebbség tudod mit mondok ok ló fa... mi vagyunk a kisebbség többen vannak mint mi és aki azt mondja hogy ne cigányoz ne külömböztes meg senki az még nem látott csak képről cigányt én köztük laktam tudom milyen gec..
2011. márc. 5. 09:36
 18/21 anonim válasza:

Minden ret*kes tet*ves cigány egy roh*adék. A közvéleményt ezért háborítaja fel a cigány elkövetés (is), mert azt meg lehetne előzni .. ha mondjuk a ku*ra cigányvédő kormány nem a cigányok fasz*át szopná, és védené őket, csak őket ezerrel.

MINDEN cigány mehetne a vágóhídra már születése pillanatában, mert mind egy mocsok. Amelyik meg nem az, azt a pár darabot sajnálhatjuk, ő a járulékos veszteség.

De egy érdekes összehasonlítás aki nem ért ezzel egyet:

jóval több nemcigány hal meg cigány miatt, mint ahány "jó" cigány van ...

2011. márc. 5. 14:45
 19/21 anonim válasza:

Előző volnék:

És persze igen, emiatt miért is ne lehetne közölni, h milyen az elkövező? Amerikában a fotóját is kiteszik.

A másik meg: nem ok nélkül alakult ki a cigánygyűlölet.

Tehát aki ezt bünteti, az a cigányvédő segg*fej is mehetne mondjuk egy cigánytanyára. Megnézném hány perc alatt belezik ki, csak mert olyanjuk van ...

2011. márc. 5. 14:47
 20/21 anonim ***** válasza:

Akkor most definiáljuk mi a rasszizmus. Ha valakit csupán a származása miatt üldöznek, megölnek, bántalmazzák vagy joghátrány éri....

Magyarországon ilyen nincs mert nekik már több juguk van mint nekünk Magyaroknak. Az nem rasszizmus ha valakit a tettei miatt utálnak! Meg az se ha egy elkövetőről igyekeznek minél pontosabb leírást adni. Ennyi erővel egy Magyar is megsértődhetne amiért Magyarnak vagy fehérbőrűnek írják le egy körözés alkalmával.... Azon érdekes nem sértődnek meg a kedves fajvédők amikor a védencei parasztoznak, a zsidók gój-oznak, csak azt várják el tőlünk h fülünket farkunkat behúzva eltartsuk és még szeressük meg védjük is őket. És hogy ezért mi a hála? Nézzétek meg a saját szemetekkel! Íme:

http://www.youtube.com/watch?v=mtv6O2OPPMw

2011. márc. 23. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!