Marha nagy a baj, ha egy rendőrt marhának nevezel?
Nem kellet csalódnom a sok önjelölt morálmesterben, feltettem egy kérdést, és kiderült hogy kétes alak vagyok, ráadásul bunkó is.
Engem szigorúan jogi szempontból érdekel a felvetett helyzet, nem tudom ezért miért gondolnak egyesek mezei bunkónak.
Ha már itt tartunk, mezei rendőr az én értelmezésemben az egyenruhás járőr(elismerem szinte teljesen laikus vagyok rendőrségi kérdésekben, de szerintem a mezei rendőr jelző nem degradáló, nem bántásnak szántam)
Ha valaki marhának nevezne, sok esetben egyetértenék az illetővel, nem tartom olyan súlyos sértésnek hogy ezért agresszív válaszreakciót adjak.
Ahogy egy hozzászóló felvetette, én nem vagyok rendőr (úgy tudom a rendőr az államot képviseli) ezért érdekelt hogy az államot sértem e ha a rendőrt marhának nevezem.
Az értelmes emberek hozzászólásait köszönöm!
16:13!
Ha mindenkinek egyértelmű lett volna nem váltam volna ,,bunkó-bűnözővé,,:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!