Miért állítottak elő tegnap 15 embert a Nyugati téri diszkós megemlékezésről?
Figyelt kérdés
Több helyen megnézem, de csak azt olvastam, hogy garázdaság történt. De mi volt ez a garázdaság konkrétan?2011. jan. 17. 17:32
11/21 anonim válasza:
Ezt kérlek fejtsd ki? Hogyan ment életet az, ha gyászon turbómagyarkodnak?
12/21 anonim válasza:
minden estre elképzelhető hogy a cigányok csak úgy doamentek balházni, összeverekedtek, és kicsit véresebb lett az egész, csak épp a rendőrség titkolja, mert minek ment volna ki 200 rendőrautó az éj közepén, csomó mentővel??
13/21 anonim válasza:
Elképzelhető, mert mind tudjuk, hogy milyenek. De bizonyíték nélkül elterjeszteni egy információt és ordibálni egy megemlékezésen ostobaság. Én inkább a rendőröknek, a mentősöknek, az orvosszakértőnek hiszek, mint néhány turbómagyar kurucnak.
14/21 anonim válasza:
ma 19:52
Talán mert nem tudták mire számítsanak?
15/21 anonim válasza:
"Ezt kérlek fejtsd ki? Hogyan ment életet az, ha gyászon turbómagyarkodnak?"
Amint kifejted mi az a turbómagyarkodás.
16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A 18.02-ből tudtam meg, mi történt, de a többi vita is érdekes.
2011. jan. 17. 20:37
17/21 anonim válasza:
"Amint kifejted mi az a turbómagyarkodás."
Uszítani egy olyan helyen, ahová más gyászolni megy. Például: "Cigánybűnözés"-t ordibálni.
18/21 anonim válasza:
3 fiatal lány meghalt, ez tény, sajnos, hogyan történt, azt nem tudjuk, a megemlékezésen nem tudom, mi volt, az vitathatatlanul érzékelhető, hogy feszült a légkör mindenhol, nem csak ilyen téren, és előbb-utóbb elkezdenek kiborulni a bilik, és attól tartok, ennél jobban is el fognak fajulni a dolgok (nem csak ebben a dologban), csak ne legyen igazam.
19/21 anonim válasza:
Nekem egy ismerősöm a facebook-on tett közé egy írást.Neki egy ismerőse írta ki.Az én ismerősöm Oláh vezetéknevű.Szóval a kiírásban benne volt hogy a srác ismerte az egyik áldozatot és látta hogy a Kinga nevű lány hasán ott a késszúrás nyoma.El akarják tusolni.Köztudott hogy Fletó a zsidókat Vitya pedig a cigókat védi.Na ez a helyzet.Az ártatlan meg haljon meg a kapzsi tulaj és a munkájukat rosszul végző portások miatt.
20/21 anonim válasza:
És ismerősöd ismerőse melyik ismerősétől hallotta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!