Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A mexikói bandák tényleg a...

A mexikói bandák tényleg a világ legveszélyesebb bandák közé tartoznak?

Figyelt kérdés

Én mennyire lennék kemény ott.

61kg vagyok és 176cm.

2011. jan. 14. 14:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem percet sem foglalkoznának veled , a mexikói bandák lényege hogy mexikóiak vannak benne nem pedig minden honnan érkezet tinik.

Meglátnának a 60 kg al azt hinnék ez a kész átverés só és jót nevetnének rajtad

2011. jan. 14. 17:00
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
sokra mennél a 176 centiddel félautomata géppisztolyok ellen
2011. jan. 14. 18:35
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
én olvastam könyvet a mexikói maffiáról,a La Eme-ről meg a Los Zetas-ról,hát az ellenségemnek se kívánom hogy összefusson velük,a kaliforniai börtönökben ők a legerősebbek, belülről tudják irányítani a fegyver meg drogkereskedelmet,azt nyíratnak ki akit akarnak,ezek után a súlyod meg a magasságod nem sokat ér...inkább ne legyél kemény senkivel,peace
2011. jan. 14. 18:40
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
Ha már egy kis fű miatt is úgy gyilkolnak, mint más a kox meg a heroin miatt sem, akkor azért jobb messzire elkerülni őket.
2011. jan. 14. 19:17
 15/18 anonim ***** válasza:
59%

18:40-es:

Mi volt a könyv címe?

2011. jan. 14. 19:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jön ide az, hogy milyen súlyú meg magasságú vagy?????

A tettei mutatják meg egy emberről a kiféle-miféle.

Tessék felmenni a puruttya.hu extrém részlegére. Ott rengeteg lefejezés, brutális rendőrgyilkosságok, biztonsági kamerák felvételei, kivégzés videó van feltöltve a mexikóiakról.

Az meg a másik, azért kemények, mert tudunk róluk! Közel az USA, sok a kamera, Iphone stb. és meg lehet őket örökíteni, dokumentálni. Most szerintem Afrika mélyén élő mittomén Kongóiak se nyálfolyós hülye gyerekek, de ott még kamera sincs.

Még valami a testfelépítésedről:): volt egy video a crazyshit.com-on. Két, alacsony, gebe, mexikói kölyök bottal jól elver egy mexikói rendőrt majd lelocsolják benzinnel és felgyújtják. Sok kivégzés videót láttam, de az betett nekem is.... röhögtek, incselkedtek a szerencsétlennel, aki 6 percekig csak visított.

Ha képes vagy ilyesmikre, tudsz spanyolul, tudsz fegyvert használni, meg van kapcsolatod és alaptőkéd, akár üzletelhetsz is velük.

Vagy megölnek, vagy nem...... De egyedül sz@rt se érsz.

Viszonylag közelebb itt vannak a csecsenek (ukrán határnál néha látni egyet kettőt) azok szerintem sokkal kiszámíthatatlanabbak. Vallási/politikai okok vezérlik őket, nem feltétlenül a pénz.

"Z"

2011. jan. 16. 11:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha jól tutsz lőni, hidegvérrel gyilkolni és szerzel egy AK -t meg egy jobb golyóállómellényt, akkor kemény lehetsz.
2011. jan. 17. 15:32
 18/18 Frozen801 válasza:
A "golyóálló mellény" kifejezés számodra mit jelent, előző hozzászóló? AK? Miért, az mire való? Szted, 300-400méteres távolságból lövöldöznek egymásra (mert erre való). Fogalmad sincs miről beszélsz.
2015. nov. 15. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!