A mexikói bandák tényleg a világ legveszélyesebb bandák közé tartoznak?
Én mennyire lennék kemény ott.
61kg vagyok és 176cm.
Szerintem percet sem foglalkoznának veled , a mexikói bandák lényege hogy mexikóiak vannak benne nem pedig minden honnan érkezet tinik.
Meglátnának a 60 kg al azt hinnék ez a kész átverés só és jót nevetnének rajtad
18:40-es:
Mi volt a könyv címe?
Hogy jön ide az, hogy milyen súlyú meg magasságú vagy?????
A tettei mutatják meg egy emberről a kiféle-miféle.
Tessék felmenni a puruttya.hu extrém részlegére. Ott rengeteg lefejezés, brutális rendőrgyilkosságok, biztonsági kamerák felvételei, kivégzés videó van feltöltve a mexikóiakról.
Az meg a másik, azért kemények, mert tudunk róluk! Közel az USA, sok a kamera, Iphone stb. és meg lehet őket örökíteni, dokumentálni. Most szerintem Afrika mélyén élő mittomén Kongóiak se nyálfolyós hülye gyerekek, de ott még kamera sincs.
Még valami a testfelépítésedről:): volt egy video a crazyshit.com-on. Két, alacsony, gebe, mexikói kölyök bottal jól elver egy mexikói rendőrt majd lelocsolják benzinnel és felgyújtják. Sok kivégzés videót láttam, de az betett nekem is.... röhögtek, incselkedtek a szerencsétlennel, aki 6 percekig csak visított.
Ha képes vagy ilyesmikre, tudsz spanyolul, tudsz fegyvert használni, meg van kapcsolatod és alaptőkéd, akár üzletelhetsz is velük.
Vagy megölnek, vagy nem...... De egyedül sz@rt se érsz.
Viszonylag közelebb itt vannak a csecsenek (ukrán határnál néha látni egyet kettőt) azok szerintem sokkal kiszámíthatatlanabbak. Vallási/politikai okok vezérlik őket, nem feltétlenül a pénz.
"Z"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!