Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogy lehet a TESZ-hez (terrore...

Hogy lehet a TESZ-hez (terrorelhárítók) bekerülni? Milyen egy kommandós élete? Nem nehezíti a családi életet?

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 19:49
1 2
 11/18 anonim válasza:
26%

:D

kac-kac

tudod, hogy kerülhetsz be???

Kib@szott jól kell lőnöd!!!

meg nagy csók kell hozzá!!!

Ez akkora nagy hülyeség, amiket itt írnak, hogy a legjobbnak kell lenned:D:D:D

,, legjobb a legjobbak között , URAM!" -> Men in balck...:D

nagy csók kell és ennyi.

rendőrség berkein belül meghatározott idő

a legfontosabb, hogy jól kell lőni

a fizikai dolgot néhány hónap kemény előkészülettel megoldod, az nem nagy cucc.

mint minden a rendőrségen belül úgy működik, hogy mennyi ismerősöd van.

Én azt ajánlom ne menj kommancsnak....Te csak azért akarsz meni, mert vagányság, keménység.

aztán 1-2 év mulva belefásulsz, és egy nulla leszel emberként. szétbarmoltad a magánéleted azért, h Te elmondhasd magadról, h ,, bakker, én kommandós vagyok!"

tudom...mert van közöm az egészhez....:D...

lehet írni fikázó válaszokat, :D

2011. jan. 10. 11:29
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
hát igen az igaz, hogy elsősorban az ismerősök számítanak a rendőrségen belül, lehet,hogy szerencsém lenne a kiképzést és felvételit irányító embernél, tanított a főiskolán...mindig csodálkozott rajta,hogy milyen jól bánok a pa-63 nevezetű csodával
2011. jan. 10. 12:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok még mindig, egyetértek abban az előzővel,hogy szar munka a kommandósoké, arcozhatsz egy szabolcsi bevetési alosztályon,hogy te mekkora fasza kommandós gyerek vagy, de a tesz nem erről szól, ismerek 40 feletti ex teszest, hiába szerelt már le, még mindig nem sikerült rendbe tenni a magánéletét, szerintem jobb ha inkább egy akció vagy hogy a p*csába hívják osztályon vagy, ott is sok az elfogás, ami szerintem ennek a melónak a legjobb része
2011. jan. 10. 12:42
 14/18 A kérdező kommentje:

Okés, értem én a csókos témát. Abban már nem lennék biztos, hogy a csapat nem utálna ki, ah csókocskán kerülök be!

Az, hogy mennyire leszek szar ember... ez az egy ,a mitől én is parázom, de mégsem katonaság és háború, ahova mennék.

2011. jan. 10. 21:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
bizonyos értelemben rosszabb mint a háború, egyébként a társaid is úgy kerülnek be, egy új társ elfogadása kb 3 év
2011. jan. 10. 21:49
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Írhatnál még a melóról, nem tudom mennyire vagy "tűzközelben". Miben rosszabb, mint egy háború?
2011. jan. 10. 22:23
 17/18 anonim ***** válasza:
64%

Nem vagyok teszes, sem más bevetési egységnél, simán csak van néhány barátom a tesz-nél, volt teszes is van köztük, van megyei bevetési osztályon dolgozó és az nni bevetésién is dolgozó barátom, ugye kicsi ez a rendőrtársadalom. Szóval csak az beszámolóiból tudok erről mesélni, egy ideig én is gondolkodtam az nni bevetésién, de aztán nem mentem oda mert egy jobb helyet ajánlottak, meg mivel rtf-et végeztem, alapból nem kommandós melóra vagyok kárhoztatva...meg ahogy egyik volt teszes barátom mondta: "durva elpocséklása lenne a képességeimnek,ha kommandósoknál lennék"

arról,hogy mivel rosszabb mint a háború?

ez kicsit relatív dolog, nekem néha nehezebbnek tűnik ez az utcai "háború"

háborúban berontassz egy házba kinyírsz mindenkit és kész, a civil áldozatot meg gurulatnak (gellernek) nevezik,

rendőrként (akár tesz-esként) nem lőhetsz le még egy fegyveres támadót sem csak úgy, arra kell törekedned,hogy még a célszemélynek se essen bántódása, nem beszélve civilekről, a társaidról, és ha fegyverrel a kezedben berontassz egy helyre ahol fegyveresek vannak, hidd el hamarabb tudnád lelőni őket, minthogy felszólítások közepette figyeld,hogy mikor támadnak rád

(merthogy hiába jársz el törvény szerint egy b*zi ügyész úgy megpróbál majd kicsinálni és sajnos gyakran sikerül ez neki...ennyire bízhatsz a törvényeinkben...de ezt persze csak így mondom, zárójelben)

Szóval szerintem ennél rosszabb egy háborúnál, mert amíg ott mindenkinek "egyenlő esélyei vannak", rendőrként sokkal nagyobb hátrányba vagy egy bűnözővel szemben pl: egy bűnöző olyan pisztolyt vesz amilyet csak akar, akármilyen lőszererrel, te meg kapsz egy pa-63-t? vagy ha szerencsésebb vagy (már akinek jobban fekszik) egy parát?

ezért rosszabb mint a háború!

2011. jan. 10. 22:40
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

most van üresedés a tesznél, így fenn van a police.hu-n a felvételi eljárás

[link]

az alján nézd meg az előszűrési alapszinteket

ott van a fizikai alkalmassági, most még ez van, de ezt akarják megváltoztatni

2011. jan. 12. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!