Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi ez az általános utálat az...

Mi ez az általános utálat az emberek között a rendőrök felé?

Figyelt kérdés

Ismerőseimtől is hallom hogy így hülye meg úgy hülye a rendőr, olvasom a neten, a videók kommentjeinél, különböző fórumokon...

Mindenhol szidják a rendőröket. De miért? Miért utálják őket, ha egyszer azért vannak, hogy megvédjék az embereket és igazságot szolgáltassanak?

A politikai részét nem ismerem a dolognak, ezzel annyira nem vagyok tisztában 14 évesen...

Köszönöm előre a válaszokat.

2010. dec. 30. 21:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
62%

Ez egy a sok közül, keress rá neten és millió ilyet találsz:

"A Széna téren történt túszejtő akció után a bank biztonsági kamerája rögzítette, amint az általános rémületet kihasználva egy rendőrszázados a helyiség egyik sarkába sétálva, 23 darab húszezrest, azaz négyszázhatvanezer forintot tett egy nejlonzacskóba a rábízott pénzből."

2010. dec. 30. 21:46
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

21.43

Neharagudj azt hittem h fogod tudni az Érthető miért-ből.

De bővebben annyit h Magukat féltik a rendőrök és ezért inkább nem lépnek közbe.

2010. dec. 30. 21:47
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

"nem hiszem hogy kockáztatná az állását ezekkel a (szerintem valótlan) dolgokkal..."

Az elfordítom a fejem esetben nem kockáztatja.

14/28 A kérdező kommentje:
21:46 Nyilván ha felvette a kamera, valószínűleg meg is kapta érte a jutalmát az a rendőrszázados. Én nem hiszem hogy mindegyikük ilyen lenne.
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegyikük, de tudod épp az a baj, hogy már rendőrből is kevesebb a kötelességtudó és elhivatott mint a bűnöző.
2010. dec. 30. 21:49
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Részben a politika eredménye.

Részben maguk is rászolgáltak.

Részben előítéletesség.

2010. dec. 30. 22:47
 17/28 sanyika01995 ***** válasza:
36%

Akik idáig válaszoltak:HÜLYÉK VAGYTOK!!!én bírom a zsarukat(talán azért mert nálunk van 2 körzeti megbízott és jóban vagyok velük)

egyik hétfőn bementek hozzájuk beszélgetni és nagyón jóL ELBESZÉLGETTÜNK, nem olyan hülyék mint amiennek gondoljátok őket

2011. jan. 1. 14:21
 18/28 anonim ***** válasza:
57%
Nem csoda, hogy kijössz velük, a helyesírásod egy nulla...
2011. jan. 1. 14:22
 19/28 anonim ***** válasza:
46%

Igen? És biztos vagy benne, hogy minden előtted válaszoló hülye? Csak mert negatívat (is) írt a rendőrökről?

Akkor esetleg az is lehetséges, hogy ők nem (csak) két kmb-sel beszélgettek el, és nem csak ennyi alapján alkotnak fals pozitív véleményt?!?! És az sem lehetséges, hogy a válaszolók közt - annak ellenére, hogy nem kizárólag pozitív dolgot írtak - rendőrök vagy leendő rendőrök is vannak?

2011. jan. 1. 18:04
 20/28 anonim ***** válasza:
46%

Mert mégyel a bringával gyanútlanul,munkából haza és egyszer csak megállítanak hogy ugyan fújjá mán a szondába bele .Osz ha nem ittá akkó "nézzük má a lámpát a dinamót az első féket maj csak össze gyün a10 ezer helyszini"

Most gondold meg mi megy az autóknál.

2011. jan. 1. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!