Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrök szerintetek miért...

A rendőrök szerintetek miért zúzzák manapság hátulról a jó népet? Lassan a féktávolságukat is nekünk kell betartani!

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kisbuszbalesetre gondolsz, használták a megkülönböztető jelzést! Az így haladó jármű, legyen az rendőrautó, mentő vagy tűzoltó, nem satufékezni kell, hanem félrehúzódni!
2010. dec. 14. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha használták, akkor se lehet végletekig döngetni.

De elég sok a rendőrautós baleset. Ez főleg abból adódhat, hogy pl egy rendőrszakközepes az iskolában szerzi meg a jogsit és 0 vezetési tapasztalattal kocsiba rakják. Átlagos szituációban is kétségbeeshet és rutin hiányában zuzzák a Fordokat rendesen:)

"Z"

2010. dec. 14. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:
A rendőrautó vezetéséhez nem elég egy jogsi. És kezdő rendőrt nem küldenek tanfolyamra, min 2 év kell hozzá általában.
2010. dec. 14. 21:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor hogy van az, hogy frissen (2009-ben) végzett 20 éves szakközepes rendőrautót vezet?
2010. dec. 14. 22:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Mondom általában. Vannak kivételek, pl ahol kevés rendőrnek van meg a vizsgája, vagy egyáltalán nincs is ilyen, ott lehet hogy egy frissen végzettet elküldenek, ha vállalja, vagy valakinek a valakije!
2010. dec. 15. 13:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Hölgyeim,uraim ti is jól látjátok!(szerintem).

Örülök,hogy a gép mögött is vannak földön járó realista emberek.

2010. dec. 15. 19:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Ahhoz hogy rendőrautót vezessen "könnyebb" vizsgát kell leraknia. De ahhoz, hogy megkülönböztető jelzést is használhasson, ahhoz már egy intenzív tanfolyam kell. Így láthatsz olyat, hogy frissen végzett rendőr rendőrautót vezet, de valószínűleg ő nem használhatja a megkülönböztető jelzést. Egyébként ha már az ilyen fiatalok nem vezethetnének autót, akkor valószínűleg sok helyen nem lenne, aki rendőrautót vezessen, mert annyira alacsony a járőrök átlagéletkora. Így kényszer megoldás, hogy fiatalokat is volánhoz ültetnek.
2010. dec. 15. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:

ahogy az elöttem is írták:vizsga kell hozzá.

Az ugye elő se fordulhat,hogy nem a rendör hibás?És amikor a mentővel van ugyanez...Ennyire figyelmetlenek az emberek,sajna

2010. dec. 16. 15:23
 9/9 anonim ***** válasza:

hohoho

Én nem azt mondtam, hogy mindig a rendőr a hibás. Akiket Én láttam, meg amikor Én voltam a Skodában:) azok vezetésében hiba nem volt.

Megkülönböztető jelzéssel menni veszélyes üzem.

Itt a Transit ment bele a kocsiba (a kocsinak le kellett volna húzódnia, de lehet nem tudott, lehet csak nem kapcsolt gyorsan) Ha nem fér el a rendőrkocsi, akkor lassítania kell nem akciófilmben van. Itt a rendőr volt a hibás. Szerencsére nem halt meg senki.

"Z"

2010. dec. 16. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!