Ha nincs nálam személyi és igazoltatt?
Akkor minden esetbe leelenőriz a központi nyilvántartásba és a körözési adatbázisba?
Mondjuk nem akar bevinni bediktálom az adataim akkor aki bent van a központban az minden adatot lát rólam?
ÉS ha gond van velem azt bent egyböl jelzi a rendszer vagy a központosnak kell utánna járni?
Vagy hogy megy ez? Mit lát aki a központban van? Mit elenőrizz? Tehet olyat hogy csak felületessen elenőriz le mondjuk nem nézi meg csak a körözést a többit pedig nem?
már csak a születési adatod alapján azonnal mindent kidob a gép, ha rádión lekérdezi ... ez országos online rendszer nekik, azonnal kidobja, nem kell utána járni úgymond semminek, 1 sec és kész
ja és nincs felületes ellenőrzés, hanem ha már egyszer beírja a szül. dátumodat, akkor különböző kódokat dob ki, és külön riaszt a gép, ha körözés alatt vagy! szóval ez már itt nem a 60-as évek :)
pénzbüntetést kaphatok, ha nincs nálam a személyim?
és ők azt honnan fogják tudni, hogy miért nincs nálam? mondhatom azt, hogy ellopták a tárcám és benne volt mindenem és éppen most megyek az okmányhivatalba újat csináltatni, nem fognak elkísérni, ha nem vagy Zsanett :)
de épp el is veszthettem, akkor is megbüntetnek?
elhiszem, nem azért kérdezem, csak furcsa, hogy ebben az országban mindig van "lejjebb"...
Értem tehát ha nincs nálam személyi akkor is kiderül ki vagyok megnézik a lakcim nyilvántartóba és azalapján letud ellenőrizni pl ha egy külföldit ellenőriz de nem tudja hogy külföldi de van valamien tartózkodási engedélye azt is látja a központba vagy ha pl nincs? Vagy mondjuk át jön egy román vagy szerb vagy bárki és nincs nála a személyije és bediktálja az adatait a rendőrnek persze nem mondja hogy külföldi akkor a központos mit látvajon? valamejik hatóság eljárást folytat elened és keres akkor azt egyböl jelzi nekik?
Bocs a sok kérdésért utánna akarok járni erröl akarok irni
Na de akkor menjünk tovább . A rendőrségen mikor bediktálják az adatokat a rendszer az összes hatóság nyilvántartását figyeli vagy csak a személy és lakcim nyilvántartót?
Mert ugye külön van idegenrendészeti nyilvántartás
Menekült nyilvántartás
Személyi okmányok nyilvántartása stb .stb.
Ha mondjuk a többi hatóság közül valamejik keres valakit vagy eljárást akar fojtatni ellene de nem tudja hol van ilyenkor azt is kidobja a gép nekik?
Mondjuk nem körözik konkrétan de eljárás miatt keresik akkor mi van?
Vagy ezt már nagyon elbonyolitottam? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!