Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Pedofilt hol lehet feljelenteni?

Pedofilt hol lehet feljelenteni?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, ma szóba elegyedett velem egy (szerintem) pedofil férfi. Azzal az apropóval jött oda, hogy festő, vagy fényképész, már nem is emlékszem. És szeretne velem találkozni valamikor, és képeket készíteni. Megadta a telefonszámát, és a nevét is tudom. Én nem adtam meg neki semmit, csak a keresztnevemet, és a RÉGI email címem. Nagyon sántított a dolog, mert kérte, hogy a szüleimnek se mondjam el. De zavar a dolog, ha belegondolok, mi van ha egy kislányt csíp el legközelebb, vagy egy fiatalabb fiút. Rendőrségen fel lehet jelenteni?(Anyának persze mondtam)
2010. dec. 3. 22:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Aham,14 éves kortól azzal kefél az ember akivel akar,de nem mindenki keféli szét az agyát 14 évesen,hiába az a "divat".Amúgy meg ha belegondolsz egy 14 éves csajt vagy fiút beszorít egy 30 valahány éves pedofil nem sok mindent tehet.
2010. dec. 4. 10:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Jah és amúgy igen,szerintem jelentened kellene.Ha tévedsz,az még a legjobb verzió de ha igazad van,akkor időben le kellene kapcsolni.
2010. dec. 4. 10:54
 13/18 anonim ***** válasza:
65%
Basszus engem miért nem tudott megtalálni egy sexy pedofil néni mikor gyerek voltam?
2010. dec. 4. 10:58
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha 16 elmúltál, akkor az illető NEM pedofil!!

Viszont, ha te megszexelsz egy 14 év alatti lányt,

akkor téged, mint pedofil megrontót, lecsuknak!

2010. dec. 4. 23:32
 15/18 anonim ***** válasza:

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:32

Az lehet, hogy sexulais kapcsolatba lephetnek de fotokat akkor sem keszithet rola mert peodfilia miatt azannal lecsuknak.

2010. dec. 5. 00:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha igazi férfi lettél volna, félholtra vered a helyszínen.

"Z"

2010. dec. 6. 14:59
 17/18 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén, eszembe jutott, de délután 5órakor a Ferenc körúton (lent a metrónál) millió ember között... Meglátjuk ha este látom valahol legközelebb:)
2010. dec. 6. 20:40
 18/18 anonim ***** válasza:

ajánlom,hogy először térdre aztán torokra dolgozz

majd a cipőd sarkát told a szájába

végezetül taposs a térdére mégegyszer,hogy biztos eltörjön

én még a könyökét is eltörném

2011. jan. 1. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!