Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Valaki tud tanácsot adni?...

Valaki tud tanácsot adni? (Büntetés)

Figyelt kérdés
Mentem ma autóval mögöttem rendőrkocsi. Megszólalt a telefon. Felvettem a kezembe és kinyomtam mert rejtett volt (sejtettem ki volt nem akartam beszélni). Majd a fülemhez tettem a kezem (könyöklés) amiben amúgy volt Headset. Rendőr levillant. Jól van ellenőrzés. Papír hegyek nézegetik semmit nem találtak. Ja telefonáltam megbüntetnek. Mondom már pedig nem. Jó akkor helyszíni ejtve be kell valamikor mennem. Megírták a jegyzőkönyvet ráírta: nem fogadom el mert csak egy percre vettem fel. Mondom ezt nem mondtam. Jó akkor ráírta ki is nyomta 1 perc múlva. Mondom ezt sem. Őket nem érdekli stb. majd bemegyek és kész de fellebezni nem fellebezhetek erre készüljek fel. Kérdem és miért? Mert ennél a dolognál nem lehet. Na marha jó. Kérdésem mi alapján tudnak megbüntetni? Videó és fotó nem készült az esetről jegyzőkönyv írja. Csak az alapján, hogy ők ketten voltak? Ez sem állná meg a helyét mert egymásnak persze nem mondanak ellent. Valamit magyarázott a nő, hogy milyen szerencsém van mert a műhold felvételt sem tudják használni vagy ilyesmi. Nem tudom, hogy a google earthra gondoltak vagy a rendőrtanu kamerára:D? Most mert ők ketten ezt mondák akkor ha törik haszakad engem meg kell büntetni? Milyen jogállamban élünk? Ez nem diktatúra? Mit lehet tenni? Hova lehet fordulni? Van valami szervezet média vagy ilyesmi ahol ezeket nyilvánosságra lehet hozni? Bocs ha hosszú voltam.
2010. nov. 16. 15:28
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és egyszer jártam már így 10 éve. Éjjel megyek haza rendőr kiáll elém. Papírok? Mondom hátul. Jó akkor szálljak ki amúgy is lesz szonda stb. Papírokat nézik mint az isten. Semmit nem találtak. Jó akkor szonda. Fújom mint állat persze semmi. Jó akkor nem volt bekötve az övem. Mondom dehogynem. Persze, hogy be volt mondja a rendőr csak én egyedül vagyok ők meg 3an. Ja mondom. Másnap be főkapitány. AKi kijött azt sem tudta mit akarok mondani (ill tudhatta) mert meg sem szólaltam úgy kezdte takarodjak a francba stb.
2010. nov. 16. 15:34
 2/9 anonim ***** válasza:
A rendőrséget mielőbb fel kell oszlatni.
2010. nov. 16. 16:21
 3/9 A kérdező kommentje:
ire hívnak engem lehet ez nem megoldható.:D De még ha egy másodpercre fel is kapná az ember. Sorry hívlak vezetek. Most ebből ekkora ügyet kell csinálni? Nemrég két rendőr olyan matt részegen szállt be civilben a kocsiba még a kuplungot is alig tudták benyomni. És ezt én láttam nem egyszer. Ilyen piszlicsáré dolgokon meg előadják magukat? Vicc.
2010. nov. 16. 16:33
 4/9 anonim ***** válasza:

A magyar rendőrség egy vicc!!!

Itt németben bekanyarodtam balra és mivel le volt zárva az egyik sáv nem kanyarodhattam volna. Meg akartak büntetni 30 euróval, de nem tették. Otthon, ha nem találnak semmit, amivel megbüntethetnek, akkor kitalálnak valamit. Mert a magyaroknak, ki kell szabni egy bizonyos összeget, hogy leadhassák a szolgálatot.

2010. nov. 16. 19:38
 5/9 anonim ***** válasza:
A cigányok meg azt csinálnak amit akarnak.
2010. nov. 16. 20:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Na meg a BMWst meg az Audist sem büntetik meg sosem.
2010. nov. 16. 21:17
 7/9 anonim ***** válasza:
BM. Panasziroda..... sok szerencsét
2010. nov. 17. 13:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Gondolom semmire nem megyek vele. Elkezdenek nyomozni cella info stb. De ha beszéltem volna is attól még Headset ott volt a fülemben ezzel megint nem tudják bizonyítani a kézben tartást. De utána a nyomozást is kifizettetik velem. Gondolom. Kérdeztünk tegnap rendőröket. Azt mondták el kellett volna fogadni a 10.000ret. Most 30at fognak küldeni. Valaki azt mondja ugyanúgy 10et. Mellette akkora bunkó volt a két 20on egynéhány éves pic*a mint a raklap. Ezt tanították nekik ennyi év alatt?
2010. nov. 17. 13:56
 9/9 anonim ***** válasza:
nem nagyon olvastam de nagyjából annyit válaszolok hogy egyedül nem is intézkedhet hivatalosan,azért is vannak ketten vagy többen hogy egymást tanúsítják,szóval ha 2 zsaru azt mondja úgy volt,akkor eláshatod magad egyedül mondva hogy az nem is úgy volt,valami ilyesmi
2010. nov. 28. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!