Ha én is seggnyaló lennék akkor nekem is több lenne!Ezzel nem aztmondom hogy akinek több a pontja az seggnyaló,de akinek csak ez az érve az nem más mint .....a
2010. nov. 17. 23:29
14/23 anonim válasza:
23:29 - Figyelj csak, mi lenne, ha tájékozódnál? Tévedésnek írsz olyan ember hozzászólását, aki ott dolgozó közeli rokona révén alaposan ismeri a belső működést, vonatkozó szabályokat, értelmezéseket, te meg csak utas vagy.
2010. nov. 18. 09:10
15/23 anonim válasza:
Akkor tessékszives lenni elmagyarázni egy ostoba első osztályosnak hogy mi a nagy büdös kócos p...nak fizet az a sok hülye akit elkapnak??Csak az ilyen simlisek usszák meg mint Ti???
Nameg ha rátok sem szabad nézni az ellenőrbácsinak akkor mi a jó fityfenének fizetik??Azért hogy koptassa a piros szalagot a karján és esténként otthon sirva mesélje a gyerekeinek hogy Ő milyen flusztrált mert senki mégcsak a szóba sem állt vele??Namá nemá!!
Az egy dolog hogy ha módod van elfutsz!!Szégyen a futás de hasznos.Akkor meg minek is elfutni ha úgysem vagy muszály vele szóba állni??Sántit az érveléseitek bratyókáim!!
De azért ne verjetek meg ha megyek hazafelé az isiből és én nekiadom az ellenőrbácsinak a bérletem ,ti meg elfuttok mivel a bérlet árát cumira költöttétek!!
2010. nov. 18. 11:47
16/23 anonim válasza:
"Akkor tessékszives lenni elmagyarázni egy ostoba első osztályosnak hogy mi a nagy büdös kócos p...nak fizet az a sok hülye akit elkapnak?"
A kérdésben benne van a válasz is! "fizet az a sok hülye"
2010. nov. 18. 12:00
17/23 anonim válasza:
11:47 - Picim, nekem éves bérletem van, én nem bliccelek, de azért vedd már tudomásul, hogy aki belülről látja a rendszert, olyant is lát, amit mi, egyszerű utasok nem ismerünk. És valóban lehetnek olyan dolgok, amiket nem hangoztatnak, nem véletlenül. A kormány se hangoztatja, hogy lop, a sok hülye meg nem is próbálja meglátni a valóságot.
2010. nov. 18. 12:25
18/23 anonim válasza:
Meggyőztél!!Majd fogok tájékozódni mert olyan blamás ilyen butának lenni!!Irigységből irtam csak amit irtam!!
2010. nov. 18. 12:52
19/23 anonim válasza:
12:52 - Esetleg javaslom még a bkvfigyelő blog rendszeres olvasását, a blog indítója is egyszerű utasként kezdte, azóta évek óta, amióta a blogot vezeti, kicsit jobban rálát a dolgokra.
2010. nov. 18. 21:15
20/23 anonim válasza:
Köszönöm a segitséget!Tudod milyen jó tudni hogy vannak még segitőkész emberek akik nemcsak magukra gondolnak?Nagyon hálás vagyok és hálám jeléül egyszer majd ha elmultam 18 akkor majd megengedem hogy kinyald!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!