Gerincferdüléssel lehetek rendőr?
Van egy ,,közepes" erősségű gerincferdülésem, máshogy nem tudom megfogalmazni, pontos adatot nem tudok. Ezzel még lehetek rendőr?
14F.
11.24-es.
Felesleges belelovalni a kölyköt.
Nem lesz rendőr és kész. 4 év alatt nem fog helyrejönni az a gerinc, valszeg soha életben sem. Ha fél a víztől meg pláne nem veszik fel. Nyálgyurkák nem kellenek rendőrnek.
"Z"
Utolsó: köszönöm szépen, nem fogom feladni. Ha ingyenes a gyógytorna pár alkalommal és tényleg úgy betanítják a dolgokat annál jobb, mert akkor tényleg valamin elindulhatok. Nem tudom olyan súlyos-e a dolog hogy szükségem lesz majd fűzőre, de kiderül majd, mivel úgyis lesz orvosi vizsgálat az iskolában a téli szünet után. Ott megkérdezem ezeket.
Köszönöm még egyszer.
Hát ha nem oylan súlyos, akkor hajrá.
Gyakorlatokat megtekinteni meg próbáld www.google.com und www.youtube.com
Amíg le nem érettségizel járhatsz ingyen gyógytestnevelésre és úszásra. Csak el kell menned az ortopédiára, ott megvizsgálnak és kapsz papírt.
Nagyon jó az egész. El sem hinné az ember mennyire megmozgat. Mondogatják "jaj gyp tesi", de első alkalom után rendesen izomlázam lett. Pedig azelőtt thai boxoltam és az sem volt semmi. Ha minden igaz meg is tanítanak úszni és ha szerencséd van, akkor lejtős a medence. Azaz van olyan rész, ahol leér a lábad. Menj amíg mehetsz, én sajnos későn kezdtem el (18 vagyok).
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!