Gerincferdüléssel lehetek rendőr?
Van egy ,,közepes" erősségű gerincferdülésem, máshogy nem tudom megfogalmazni, pontos adatot nem tudok. Ezzel még lehetek rendőr?
14F.
Legalább lesz valaki a körzetedben akinek tutira van gerince.
Mer mostanában a kékenél ez nem mindenhol divat.
Igen.
Mint ahogy fél karral, fél szemmel, epilepsziásan, cukrosan is lehetsz:)
"Z"
Olyan hülye válaszokat írtak neked, már bocs! Kérd meg anyukádat, hogy vigyen el ortopédiai szakrendelésre. Ha szükséged van rá, kapsz fűzőt, ami 18 éves korodig alanyi jogon ingyen jár. Ússzál sokat (főleg háton) és lehetőleg menj el gyógytornászhoz, aki betanít neked otthon is végezhető gyógytornát, amivel megerősítheted a hátizmaidat.
Ha becsülettel úszol, tornázol és (esetleg) gerincfűzőt viselsz, 18 éves korodra el is felejted az egészet = lehetsz rendőr (is). Ha ez az álmod, NE ADD FEL, tegyél érte! Sok sikert és kitartást! Ha komolyan akarod, sikerülni fog! :)
Utolsó: köszönöm, végre 1 hasznos válasz.
Az a baj, hogy rettenetesen víziszonyos vagyok, mindig is meg akartam tanulni úszni, de nem bírom legyőzni a félelmem, rengeteg rossz emlékem van a vízzel kapcsolatban.
A gyógytorna meg nagyon sok pénzbe kerül tudtommal... :( De majd beszélek anyukámmal, hátha lehet még tenni ez ellen valamit... A fűző még az, amiben reménykedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!