A rendőrség foglalkozik-e névtelen bejelentéssel, ha valakikről gyanítható, hogy nem legálisan keresik a pénzt?
Figyelt kérdés
Van egy család a településen, akik nemrég költöztek ide. Egyikük sem dolgozik, de feltűnően jól élnek. Illetve van egy kis üzletük, de szerintem falból üzemeltetik, annak az üzletnek a bevételéből nem élhetnek így, szerintem. Évente több nyaralás egzotikus helyeken, tizenmilliós autók, a ház, kertészt tartanak, de szerintem az csicska. Akitől a házat vették, az díler volt, nyomoztak is az ügyében és gyanítom hogy ezek vették át a helyét. Ha szimplán gazdag valaki, az nem érdekel, mert én sem nyomorgom, megvan mindenünk ami kell, de ha valaki nem becsületes úton gazdagszik, az viszont tud zavarni. Tudom, lesz aki leolt, de kibírom. Ti mit javasoltok?tegnap 21:42
2/3 anonim válasza:
Vagyonosodási vizsgálatot kell indítani ellenük a NAV-nál.
Elméletileg meg a képet is leszedik a falról, és ha nincs számla, vagy ajandékozasi szerződés akkor eltitkolt jövedelemből származik.
3/3 anonim válasza:
Ha nem amatőrök, akkor van valami pénzmosoda cégük, amibe beletolnak x milliót és kivesznek belőle akár veszteségesen is pénzt, de ezáltal minden tiszta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!