Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Az email kéregető csalók...

Az email kéregető csalók ellen mit lehet bevetni? Tesznek vmit ezekkel a retek szutykokkal?

Figyelt kérdés
tegnap 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
tedd őket tiltólistára. Sok esetben csak vmi bot.
tegnap 13:35
 2/8 A kérdező kommentje:

Az nem gátolja meg őket, hogy mást ne károsítsanak meg.

Én kiröhögöm őket, de biztos van aki benyeli. Ki kell vonni a forgalomból. Nem tudják ezeket elkapni? A fbon zárolják a profilukat.

tegnap 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek, a legtöbbször ezek nem valós emberektől érkeznek, hanem botoktól (automatizált szoftverek, kb. hogy értsd). Tesznek ellenük, de szélmalomharc: egyet letiltanak, lesz helyette hat másik.
tegnap 13:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Amíg lesznek olyan hülyék, akik bedőlnek, addig lesznek ilyen csalók is.
tegnap 13:57
 5/8 A kérdező kommentje:

Biztos lapátra lehet tenni ezeket valahogy.

Mit csinálnak az email címekkel amúgy?

tegnap 14:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha értenél az informatikához, tudnád, hogy esélytelen ezeket kinyírni.
tegnap 14:51
 7/8 AzImi ***** válasza:
Én úgy védekezek, hogy két e-mail címem van, az egyiket bárkinek megadom, bármilyen reklám célra, nem is igazán érdekel, csak ha nagyon unatkozom akkor szoktam megnézni, mi van ott. A másik e-mail az tulajdonképpen titkos és csak a legfontosabb oldalaknál használom, vagy hivatalos ügyeknél és arra vigyázok, hogy ne is tudja meg senki.
tegnap 15:32
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem kell értenie minden embernek az informatikához. Amihez én értek ahhoz sem ért mindenki, ezzel nincs is baj.

Bankszámláról úgyse tudnak levenni mert 2 lépcsős azonosítóval vannak ellátva.

tegnap 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!