Rendörségi kihallgatáson mennyire venné zokon a nyomozó, hogy rokon?
Figyelt kérdés
Szóval voltunk rendörségi kihallgatáson és tudtam hogy a nyomozó távoli rokon. Nem volt túl kedves. Azóta rájöttem, hogy a társa aki bent volt vele, neki meg az apósa unokatestvérem. Mi lett volna, ha ezt megemlítem?tegnap 00:34
11/13 anonim válasza:
"távoli rokon" nem tudom, mit takar, de ő lehet nem is tud róla, nem összeférhetetlenség
Ahogy az após unokatestvérének lenni sem, amiről szintén nem is tudhat... Nem is vér szerinti rokon.
Bazzeg, amúgy mit csináltál, velem kedvesek voltak...
12/13 anonim válasza:
Ha bejelented neki, akkor kiderül, hogy nem tudott róla. Bizonyítsd be.
Amúgy, lehet, hogy az ügytől függően átteszik egy másik nyomozóhoz, hogy ne tudjál sumákolni se most, se később, oszt jóreggelt.
13/13 anonim válasza:
Ádám és Évától számítva mindenki mindenkinek a rokona. A sógor unokatestvérétől a bantu négerekig. Válogathatsz. 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!