Mi volt a konfliktus Till Tamás és F. János között, ami a gyilkossághoz vezetett?
Mivel ismeretlen eredetű, nem tudjuk. Egyszer talán elmondják.
De egy 16 éves kamasz kb. bármin fel tudja húzni magát.
Ez a félresikerült gyerek gyakorlatilag bármin bekattanhatott.
Intézetis gyerek volt, aki gyerekkorában is átesett némi bántalmazáson, amennyire lehet hinni a médiának, még szexuális bántalmazásban is lehetett része.
Az ilyenek többségénél a "haragban a világgal" mentalitás áll fenn. Mindenkit és mindenkit utálnak, akinek jobb sora van, mint neki, sokszor még a saját intézetis társaikat is.
Lehet, kényszeríteni akarta "valamire" Till Tamást, hogy bosszút álljon a saját sanyarú életén, vagy hogy neki is legyen már egyszer végre valami jó a rakás sz@r életében.... amire a kisgyerek nemet mondott, ez meg felb@szta magát rajta és agyonverte a gyereket.
Ennyi.
Na most nekem is volt egy alkoholista, agresszív, vadbarom nevelőapám.
Ha nem anyámat verte, akkor engem.
15 évesen ütöttem vissza neki először.... utána engem már nem bántott, de anyámat még jobban elverte...ezért is.
Csak akkor lett vége, amikor az alkesz haverjaival felnyomott valami raktárat, de elkapták és lesittelték... azóta nem láttam.
Én is panaszkodhatnék, mégse öltem meg senkit.
Igen, 7 - es, szerintem is ezt akarta.
Csak a szülők kímélete miatt ezt nem hozták a zsaruk nyilvánosságra...
Van elég baja a szülőknek így is.... bár az összképen már nem változtatott volna semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!