Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi volt a konfliktus Till...

Mi volt a konfliktus Till Tamás és F. János között, ami a gyilkossághoz vezetett?

Figyelt kérdés
"2000. május 28.-án Fehér János egyedül dolgozott egy V. József nevű bajai esztergályos telkén. Munka közben cigarettaszünetet tartott, ekkor találkozott a 11 éves Till Tamással, aki épp a helyi vadaspark felé biciklizett, hogy megnézze az ott született új kiscsikót. Fehér ekkor megállította a fiút és megkérte, hogy segítsen neki a telken, amit Tamás meg is tett. Miután a telken végeztek, Fehér és a fiú között ismeretlen eredetű konfliktus jött létre, az akkor 16 éves Fehér pedig felkapott egy ácskapcsot és azzal kezdte ütlegelni Till Tamást. A 16 éves kamasz addig ütötte a fiút, amíg az meg nem halt. Ezután a testet egy olyan területre vitte a telken, amiről tudta, hogy V. József be akarja betonoztatni."
dec. 17. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
9%
Semmi, nem ő nyirta Ki
dec. 17. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Nincs olyan konfliktus ami indokolja egy gyerek megölését, mindegy hogy ez elkövető kamasz volt
dec. 17. 21:45
 3/9 anonim ***** válasza:
17%
Nem akarta őt bejelölni Instán.
dec. 17. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
Pedo-mazo.
dec. 17. 22:17
 5/9 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
57%

Mivel ismeretlen eredetű, nem tudjuk. Egyszer talán elmondják.

De egy 16 éves kamasz kb. bármin fel tudja húzni magát.

dec. 17. 23:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a félresikerült gyerek gyakorlatilag bármin bekattanhatott.

Intézetis gyerek volt, aki gyerekkorában is átesett némi bántalmazáson, amennyire lehet hinni a médiának, még szexuális bántalmazásban is lehetett része.

Az ilyenek többségénél a "haragban a világgal" mentalitás áll fenn. Mindenkit és mindenkit utálnak, akinek jobb sora van, mint neki, sokszor még a saját intézetis társaikat is.

Lehet, kényszeríteni akarta "valamire" Till Tamást, hogy bosszút álljon a saját sanyarú életén, vagy hogy neki is legyen már egyszer végre valami jó a rakás sz@r életében.... amire a kisgyerek nemet mondott, ez meg felb@szta magát rajta és agyonverte a gyereket.

Ennyi.

Na most nekem is volt egy alkoholista, agresszív, vadbarom nevelőapám.

Ha nem anyámat verte, akkor engem.

15 évesen ütöttem vissza neki először.... utána engem már nem bántott, de anyámat még jobban elverte...ezért is.

Csak akkor lett vége, amikor az alkesz haverjaival felnyomott valami raktárat, de elkapták és lesittelték... azóta nem láttam.

Én is panaszkodhatnék, mégse öltem meg senkit.

dec. 18. 10:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg akarta dugni
dec. 21. 09:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, 7 - es, szerintem is ezt akarta.

Csak a szülők kímélete miatt ezt nem hozták a zsaruk nyilvánosságra...

Van elég baja a szülőknek így is.... bár az összképen már nem változtatott volna semmit.

dec. 21. 09:13
 9/9 anonim ***** válasza:
7-8, szerintem nem. Valamilyen egyszerűbb dologra megkérhette, hogy segítsenek neki idehozni ezt vagy azt, nemet mondott neki, aztán bekattant és agyonverte.
dec. 25. 23:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!