Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mást is arról faggatták, hogy...

Mást is arról faggatták, hogy mi a végzettsége, hol dolgozik?

Figyelt kérdés
Elvileg kötelező kör, szerintem nem is tudják ellenőrizni, de mindjárt máshogy viselkedtek, mikor megtudták, jelenleg álláskereső vagyok, meg nemrég végeztem, az is érdekelte, mivel jártam iskolába
tegnap 14:01
 1/8 árokpart ***** válasza:
95%
Kérdező! Fogalmazzál már értelmesen légyszíves. Konkrétan faggattak, kik, faggattak, mikor faggattak és miért faggattak?
tegnap 14:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Rendőrség kategóriában van, akkor vajon kik, kihallgatás során
tegnap 14:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindenhhol alapdolog, hogy ezeket az infókat lekérdezik töled.

Mellesleg le tudják ellenörizni, ha valami nem stimmel, az neked lesz baj.

tegnap 14:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Felhívják az egyetemet? Ha lenne adatbázisuk, nem kérdezgetnék az embert
tegnap 14:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Adataidhoz, meg személyi képedhez férnek hozzá, meg esetleg van-e autó a neveden
tegnap 14:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ki írsz egy kérdést, aminek se eleje se vége. Mire szeretnél választ kapni?

Igen, eljárások során szokták nyilatkoztatni az embert személyi körülményeiről. Ez rengeteg dolgot takar. Ha szeretnél válaszolsz, ha nem nem.

“ Felhívják az egyetemet? Ha lenne adatbázisuk, nem kérdezgetnék az embert”

Honnan tudjuk, hogy felhívják? Ha elkövettél egy, a végzettségeddel kapcsolatos bűncselekményt, akkor igen. Felkeresik az egyetemet és kikérik a rád vonatkozó adatokat.

A rendőrségnek nincs és nem is kell meglegyen rólad minden létező információ. Amikor szükséges, akkor megkeresik a megfelelő adatszolgáltatót és hivatalosan kikérik. Számodra ez elképzelhetetlen?

tegnap 15:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tom, én soha nem jártam olyan egyetemre vagy dolgoztam olyan helyen, amit akárki előtt ne vállaltam volna, pláne egy kihallgatás során...
tegnap 16:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Jó, hogy már bármilyen indokkal lehet törölni válaszokat, és teljesen inkonzisztenssé válik a kérdés-válasz szekció.

Már sérti az oldal szabályzatát, ha leírom, éppen azért kérdezik az ember, az egyetemet, mert nincs saját adtbázisuk erről?

Jó, hogy a Kérdező arroganciája nem zavar senkit.

tegnap 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!