Miért mondják, hogy a Till Tamás gyilkosság előre kitervelt volt?
Honnan tudta volna a gyilkos, hogy aznap Till Tamás akit nem is ismert, arra fog járni, és előre kitervelte, hogy hogyan öli meg és hogyan tűntei el?
Ugyanakkor hogyan nem vették észre ezt a brutális gyilkosságot? Biztosan üvöltözött Tamás, és oké egy tanyavilágban hiába, de nem hiszem el h nem ment arra akkor senki, pedig betonoztak.
A másik furcsa az, hogy egy kölyök hogyan ás akkora gödröt, ahová gondosan el van temetve a gyerek?
A sok-sok vérrel mi volt? Illetve azzal a vérrel, amit mondjuk a testtel oda vitt a gödör helyére? a talicskáról hogyan tüntette el a vért?
A gyilkos eszközzel mi lett?
Én úgy tudom, hogy kihallgatták W Józsefet is. Amúgy amikor kijöttek az első hírek arról hogy ő lehetett a tettes, az ismerősei azt nyilatkozták, hogy el se tudták volna képzelni róla hogy ilyet tett, annyira nem illett a személyiségéhez, ezért kezdtek el gyanakodni a rendőrök F Jánosra. Mindesetre érdekes hogy pont abban az épüketben kötötte fel magát, amiben a Till Tamás holtteste el volt ásva. És ezek szerint ügyelt arra is, hogy ne adják el a tanyát és ne végezzenek felújításokat. Az örökösök meg eladták a tanyát, az új tulajdonosok meg fel akarták újítani, mire ez az F János előállt hogy tudja hol a holttest. A tanuként tett vallomása meg nem használható fel bizonyítékként. Nagyon okosan meg lehetett ez tervezve, gondolom az a patkány is folyamatosan gyűjtötte az infókat, tudott az öreg haláláról meg a tanya eladásáról. Ki tudja hányszor autókázott arra az elmúlt 24 évben, hogy felmérje a helyzetet.
10
,,Amúgy felháborító, hogy milyen kókler munkát végzett a rendőrség annak idején. Minden tanyát átnéztek, kivéve a W. Józsefét, mert ő "köztiszteletben álló" személy volt 🤦♀️ A szülőket gyanúsították és figyelték másfél évig. Miután előkerült a bicikli, hápogtak egy kicsit és megvonták a vállukat."
Hagyjuk ezeket a köztiszteletben álló személyeket. Algyői tanyavilágban van 2 ember akik köztiszteletben állnak, aztán én pontosan tudom, hogy elég gázos ügyeik vannak...
Az meg, hogy pont a sértetteket gyanúsítja a rendőrség az sem új dolog. Engem Facebookon megfenyegetett az az elmebeteg szegedi krva, hogy felrobbantja az autómat, mikor feljelentettem, a rendőrség azzal zárta le a nyomozást, hogy önmagamat fenyegettem meg, hogy a lányt gyanúba keverjem... mi a 2 közös a 3 emberben... mind ugyanannak a szervezetnek a tagjai, akiket igen erősen patronál a szegedi rendőrség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!