Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért mondják, hogy a Till...

Miért mondják, hogy a Till Tamás gyilkosság előre kitervelt volt?

Figyelt kérdés

Honnan tudta volna a gyilkos, hogy aznap Till Tamás akit nem is ismert, arra fog járni, és előre kitervelte, hogy hogyan öli meg és hogyan tűntei el?

Ugyanakkor hogyan nem vették észre ezt a brutális gyilkosságot? Biztosan üvöltözött Tamás, és oké egy tanyavilágban hiába, de nem hiszem el h nem ment arra akkor senki, pedig betonoztak.

A másik furcsa az, hogy egy kölyök hogyan ás akkora gödröt, ahová gondosan el van temetve a gyerek?

A sok-sok vérrel mi volt? Illetve azzal a vérrel, amit mondjuk a testtel oda vitt a gödör helyére? a talicskáról hogyan tüntette el a vért?

A gyilkos eszközzel mi lett?

dec. 16. 14:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy kihallgatták W Józsefet is. Amúgy amikor kijöttek az első hírek arról hogy ő lehetett a tettes, az ismerősei azt nyilatkozták, hogy el se tudták volna képzelni róla hogy ilyet tett, annyira nem illett a személyiségéhez, ezért kezdtek el gyanakodni a rendőrök F Jánosra. Mindesetre érdekes hogy pont abban az épüketben kötötte fel magát, amiben a Till Tamás holtteste el volt ásva. És ezek szerint ügyelt arra is, hogy ne adják el a tanyát és ne végezzenek felújításokat. Az örökösök meg eladták a tanyát, az új tulajdonosok meg fel akarták újítani, mire ez az F János előállt hogy tudja hol a holttest. A tanuként tett vallomása meg nem használható fel bizonyítékként. Nagyon okosan meg lehetett ez tervezve, gondolom az a patkány is folyamatosan gyűjtötte az infókat, tudott az öreg haláláról meg a tanya eladásáról. Ki tudja hányszor autókázott arra az elmúlt 24 évben, hogy felmérje a helyzetet.

tegnapelőtt 09:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A Till Tamás diákigazolványát pont az eltűnése előtti napokban lopták el, lehetséges hogy valami pedofilnak kellett róla egy kép. Amúgy az idősebb féltestvérét kihallgatták, aki állítólag jóban volt az intézetis fiúkkal? Nyilatkozott is egy 2003-as dokumentumfilmben..
tegnapelőtt 09:17
 13/13 anonim ***** válasza:

10

,,Amúgy felháborító, hogy milyen kókler munkát végzett a rendőrség annak idején. Minden tanyát átnéztek, kivéve a W. Józsefét, mert ő "köztiszteletben álló" személy volt 🤦‍♀️ A szülőket gyanúsították és figyelték másfél évig. Miután előkerült a bicikli, hápogtak egy kicsit és megvonták a vállukat."

Hagyjuk ezeket a köztiszteletben álló személyeket. Algyői tanyavilágban van 2 ember akik köztiszteletben állnak, aztán én pontosan tudom, hogy elég gázos ügyeik vannak...

Az meg, hogy pont a sértetteket gyanúsítja a rendőrség az sem új dolog. Engem Facebookon megfenyegetett az az elmebeteg szegedi krva, hogy felrobbantja az autómat, mikor feljelentettem, a rendőrség azzal zárta le a nyomozást, hogy önmagamat fenyegettem meg, hogy a lányt gyanúba keverjem... mi a 2 közös a 3 emberben... mind ugyanannak a szervezetnek a tagjai, akiket igen erősen patronál a szegedi rendőrség is.

tegnapelőtt 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!