Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért mondják, hogy a Till...

Miért mondják, hogy a Till Tamás gyilkosság előre kitervelt volt?

Figyelt kérdés

Honnan tudta volna a gyilkos, hogy aznap Till Tamás akit nem is ismert, arra fog járni, és előre kitervelte, hogy hogyan öli meg és hogyan tűntei el?

Ugyanakkor hogyan nem vették észre ezt a brutális gyilkosságot? Biztosan üvöltözött Tamás, és oké egy tanyavilágban hiába, de nem hiszem el h nem ment arra akkor senki, pedig betonoztak.

A másik furcsa az, hogy egy kölyök hogyan ás akkora gödröt, ahová gondosan el van temetve a gyerek?

A sok-sok vérrel mi volt? Illetve azzal a vérrel, amit mondjuk a testtel oda vitt a gödör helyére? a talicskáról hogyan tüntette el a vért?

A gyilkos eszközzel mi lett?

dec. 16. 14:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy 2003-as Máté Kriszta dokumentumfilmben egy kecskeméti nyomozó azt nyilatkozta, hogy a tanya ahol a Till Tamás biciklijét megtalálták (mint kiderült a W. Józsefével szomszédos tanya), nem esett útba a szüleinek háza és a lovarda között. Ezt nem tudom igaz-e, de ha igaz az állítás, akkor vagy valaki elcsalta arra (ami nehezen kivitelezhető lett volna úgy hogy egy forgalmas gyereknapon ne vegyék észre) vagy eredetileg is arra ment. Lehet hogy előre meg volt beszélve egy találkozó, csak rosszul sült el pl. a gyerek nem akart belemenni abba amit kértek tőle, és nem akarták hogy elmondja a történteket. A hírek szerint nem ismerték egymást a feltételezett elkövetővel (vagy elkövetőkkel), ennek ellenére önként ment a tanyára. Érdemes lenne ennek jobban utánanézni, hogy nem-e volt valami előzménye ennek, amit a gyerek se mondott el.
dec. 16. 15:01
 2/13 anonim ***** válasza:
31%
Ahol megtalálták a kerékpárt és ugye a helyszínt ahol történt azt miért nem nézték át? Talán azért mert a fejes a rendőrségnél tudta mi történt? És segítette az ügyet elsumákolni ?
dec. 16. 17:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Az említett Máté Kriszta filmben van egy részlet a bicikli megtalálásának helyén videózó rendőrökről. A bicikli egy gazzal körülnőtt fának volt támasztva a szomszédos portán, a tulaj kaszálás közben találta meg, de kidobta egy töltéshez. Csak később jelentette a rendőrségnek a felesége, mert eszébe jutott hogy az eltűnt fiúnak hasonló biciklije volt. A rendőrségi videón a tulaj magyarázza hogy hol találta meg a biciklit, közben mondja hogy őt abszolút nem érdekelte hogy került oda. Nyilván rá nézve nem találtak terhelő bizonyítékot, az meg ennyi nyomból nem lehetett egyértelmű hogy a szomszédban történt a gyilkosság.

dec. 16. 17:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg pont az lenne a logikus, hogy a gyilkos olyan helyen rejtette volna el a biciklit, ami távol esik a bűntény helyszínétől és nehezen is találják meg. Arra hogy a szomszéd tanyára egyszerűen áthajította, szerintem a nyomozók se gondoltak. A gyilkos vagy ösztönösen cselekedett és ekkora szerencséje volt, hogy ezáltal nem került a képbe mint gyanusított, vagy nagyon agyafúrt emberről volt szó, aki tudta hogyan kell eltüntetni a nyomokat és félrevezetni a hatóságokat.
dec. 16. 18:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért gondolják sokan ezt, mert ez a sztori nagyon sok sebből vérzik... a fogd meg srác kimegy rágyújtani, arra biciklizik egy gyerek aki elvileg sosem közlekedett azon az útvonalon, beinvitálja a tanyára ahol random megöli majd profi módon bebetonoztatja a munkaadójával a tetemet aki mit sem sejt ráadasul arról, mit betonozik le. Aztán éli tovább mindenki az életét, a biciklin kívül semmi nem kerül elő... csak a szülők találgatnak mi történhetett a gyerekkel meg egy másik gyilkos, Sz. János is beismerte, állítólag az is rendőri nyomásra, mert az meg éppen a nejét ölte meg és betonozta le...

Kezdjük ott, hogy Till Tamás mit keresett arra felé, ha nem esik útba oda ahova ment?

A vállalkozó akinek dolgozott a gyilkos, hol volt éppen? Általában a kőművesek vagy az egyéni vállalkozók nem hagyják magukra a fogd megjukat, mindenhova együtt mennek, mindent együtt csinálnak... tehát mit keresett a gyilkos is azon tanyán egyedül, éppen akkor, mit csinált ott?

Akkor 16 évesen hogyan bírta úgy lefedni a hullát, hogy annak ne legyen szaga, ráadásul nyáron? Ok, homokot szórt rá, de egy idő után hogy nem csapta meg a tulaj orrát a szag?

16 évesen sztem senki nem lehet ilyen penge hogy ezt végig vigye aztán élje tovább az életét.

Bárki, aki átgondolja kicsit a dolgokat, az azonnal kérdéseket tesz fel.

dec. 16. 22:48
 6/13 anonim válasza:
Ezen sokat gondolkodtam, és arra a következtetésre jutottam, hogy ugyebár Vasárnap volt és gyereknap, és szerintem a vállalkozó W. József akkor kint lehetett a gyereknapi rendezvényen a saját gyerekeivel. Mivel elvileg W. József felesége invitálta be Fehér Jánost és K. Pétert a betonozó munkára, tehát logikusan arra gondolok, hogy amikor ezek ketten odamentek a tanyára, W. József éppen házon kívül volt és csak később mondjuk pár óra múlva ért haza.
dec. 16. 23:32
 7/13 anonim ***** válasza:
De akkor jön a következtetés, hogy K. Péter is benne volt...
dec. 16. 23:42
 8/13 anonim válasza:
Most utána kerestem, W. József felesége még a speciális iskolában kérte fel a betonozó munkára Fehér Jánost és K. Pétert, mivel ő ott dolgozott.
dec. 16. 23:50
 9/13 anonim válasza:
Újra hallgattam az ügyvéd úr nyilatkozatát aki elmondta, hogy Fehér Jánoson kívül senki nem volt ott a tanyán, senki nem észlelte senki nem látta a gyilkosságot.
tegnapelőtt 00:06
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Az sem lehet véletlen, hogy K. Péter és W. József felkötve végezték.

Nem értem, hogy a 16 éves Fehér János hogy tudta egyedül eltüntetni a nyomokat. Nem hiszem el, hogy nem volt minden véres abban a fészerben. Miért öltöztette a gyereket más ruhába? Honnan szedte a ruhát egyáltalán?

Amúgy felháborító, hogy milyen kókler munkát végzett a rendőrség annak idején. Minden tanyát átnéztek, kivéve a W. Józsefét, mert ő "köztiszteletben álló" személy volt 🤦‍♀️ A szülőket gyanúsították és figyelték másfél évig. Miután előkerült a bicikli, hápogtak egy kicsit és megvonták a vállukat.

tegnapelőtt 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!