Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Tapasztaljátok, hogy több a...

Tapasztaljátok, hogy több a trafi, sunyibb helyen mérik a sebességet?

Figyelt kérdés

dec. 12. 19:58
A kérdező szavazást indított:
Igen, az államháztartás hiánya miatt így jut pénzhez a rendőrség.
Igen, te és a többi közlekedő testi épsége miatt.
Nem, üldözési mániája van a kérdezőnek.
17 szavazat
 1/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
90%

Az elmúlt 1 évben több, mint 30 ezer km-t vezettem. A fixeken a traffiboxokon kívül alig találkoztam méréssel. Mondjuk a 365 napból 10x, de talán annyiszor sem. És nem azért mert nagyon elbújtak (nem jött a csekk...).

Másrészt nem a sebességmérésből lesz büntetés, hanem a gyorshajtásból. Nem kötelező. Igen, tudom, kint felejtett táblák, meg ilyenek. Nos... Waze?

dec. 12. 20:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Település vége, ahol sem zebra, sem elágazás, sem házak, csak zöld környezet. De a település vége tábla előtt. Ilyeneket tapasztalok.
dec. 12. 20:25
 3/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
58%
Ez régen is előfordult, ebben semmi új nincsen. Ez nem is sunyi ráadásul. Nem kötelező ilyen helyen 70-nel menni.
dec. 12. 21:20
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

pont az ellenkezőjét látom...ugyanott mérnek, mint máskor.

már mindenki ismeri a helyeket, tehát ennek pont a pénzbehajtás a célja

én támogatnám, legyenek nyugodtan kreatívabbak. mérhetnének sokkal többször random helyekről, a nagy nyilvánosság számára nem ismert civilautókból. sosem értettem a logikát, miért kellene tudniuk az embereknek azt, hogy hol és miből mérik őket...

dec. 12. 22:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Engem csak az zavar amikor karácsonykor állnak kint, persze azzal nem foglalkoznak amikor a gyalogost az átkelőnél 1 méter hilyán lapitja ki az autós szemkontaktus után.
dec. 13. 00:42
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező!

Nem kell gyorsan hajtani!

Mindjárt meg van oldva a probléma!

Soha nem léptem át a sebességhatárt, mégis még mindig odaértem, mindenhova.

dec. 31. 18:24
 7/8 A kérdező kommentje:

18:24

Kit érdekel, amit leírtál?

dec. 31. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
Bárkit, te suttyó!
dec. 31. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!