Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Megrendeltem egy csomagot egy...

Megrendeltem egy csomagot egy szemelytol. Elutaltam az arat de nem kaptam csomagot. Feljelentest tettem. Ot be is ideztek jovohetre. Viszont vissza utalta nekem a penzt. Vissza vonhatom igy a feljelentest?

Figyelt kérdés
50.000ft-rol van szo. Mik lennenek a kovetkezmenyek? Neki is es nekem is?
dec. 11. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
Vissza nem lehet vonni. Közöld az adott szevvel, vidd be erről a bizonylatot és közvetítői eljárásra utalják az ügyet majd. Ha volt már hasonló előzménye a priuszában, akk bszhatja de az már nem a te gondod.
dec. 11. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:
66%
Megszüntetik. Visszautalta a pénzt. Hülye lenne azt mondani be akart csapni. Majd kitalál egy sztorit, hogy eladta másnak többért stb
dec. 11. 18:03
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Feljelentést tettél...

Miért is?

Honnan tudod, miért nem kaptad meg a csomagot?

Nem biztos, hogy hibás benne, mint ahogy azt sem, hogy nem is akart teljesíteni.

Visszautalta az árát.

Ha meg is valósult valami, akkor ez enyhítő körülmény.

Azért nem ártana egy kicsit gondolkodni is, mielőtt feljelentgetsz embereket.

Nagy valószínűséggel ezt nem követted el, kérdező, de tudjál róla, hogy van ám olyan, hogy hatóság félrevezetése és van hamis vád is, aminek van gondatlan alakzata is.

úgyhogy legközelebb óvatosan a feljelentéssel...

dec. 12. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!