Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Rendőrök miért nincsenek fent...

Rendőrök miért nincsenek fent Facebookon?

Figyelt kérdés
Mármint, akit ismerek, egyik sem, egyik ilyen felderítő nyomozó, gondolom nehogy felismerjék. Van valamilyen szabály, hogy nem ehetnek fent?
tegnapelőtt 22:16
 1/8 A kérdező kommentje:
*lehetnek
tegnapelőtt 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van fent rendőrismerősöm.....
tegnapelőtt 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
Fent vannak, de nem igazán van megjelölve a foglalkozásuk, mert gondolják valami provokáló marha betalálná őket, a törvényt nem ismerve. Van elég munkájuk amúgy is.
tegnapelőtt 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van ismerős. Nemzetbiztonsagis is.
tegnapelőtt 22:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetnének fent? Én eddig egyszer voltam rendőrségi kihallgatáson tanúként, és utána egy nappal konkrétan feldobta nekem a facebbok a kihallgatást végző rendőr profilját. Nem emlékszem, hogy ki volt-e neki írva a munkahelye.
tegnapelőtt 22:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Van rá jogszabály, hogy a NYILVÁNOS közösségi adatlapjából nem derülhet ki, hogy ő rendőr. Ergo pl. profilképnek nem rakhat ki egyenruhás képet, de amit csak az ismerősei làthatnak albumot, oda igen.
tegnap 02:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Vannak fent rendőrök
tegnap 09:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Fentvannak, csal nyilván a zaklatások elkerülése végett személyes érdek is hogy ne reklámozzák.
tegnap 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!