Aki szabad lőfegyvertartást akar, nem gondol ebben bele?
USA.
Chicago és Washington városaiban rendszeresen a TOP5 legtöbb gyilkosság történik. Pedig pár évvel ezelőttig tilos volt a civil fegyver, és ma is szigorú a szabályozás.
Vermont államban volt év, amikor alig 10 erőszakos bűncselekmény volt. Pedig ott nyílt viselés van.
Szlovákia? Minden 33. embere jut lőfegyver. Alanyi jogon kérhető a viselési, és nagyon sokan meg is kapják. És ott a paprikaspray, vipera, sokkoló is lehet nálad!!! SZLOVÁKIA!!!
Akkor húzzál elfelé Szlovákiába!
hátha valami gyökér szétlövi azt a sutyerák fejedet, mert ott "Alanyi jogon kérhető a viselési, és nagyon sokan meg is kapják."
Az emberi élet kioltására alkalmas tárgyi eszközök közül a lőfegyver csak az egyik. Íj, nyílpuska hasonlóan veszélyes. - Primitív, néma.
Usa/kanadai vadászok is kedvelik.
9-es, nem műveltem semmit, nem is léptek a tyúkszememre. Csak dolgoztam velük és elég közelről láttam, hogy milyenek.
Nem szapultam a munkájukat sem. Tesznek jót is meg rosszat is. Csak azt mondom, hogy általában rossz emberek és rövid pórázon kell őket tartani.
15 - ös!
Te nagyon hülye vagy!
"Csak azt mondom, hogy általában rossz emberek és rövid pórázon kell őket tartani."
Én is velük dolgozom, és tapasztalatból mondom: Idióta vagy, ha ezt hiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!