Hol lehet Lakatos Márk? Ha ártatlan és tagadja a vádakat miért nem áll ki a nyilvánosság elé és mondja el az ő verzióját?
Kérdező. Első körben megjegyezném, hogy a jobboldali “újságírók” a legalja. Az a baj, te is ezen a szinten vagy. Ábrahám Róbertet folyamatosan azzal akarod hitelteleníteni a mondandódban, hogy milyen néven született? Kit érdekel? Van egy igen súlyos vádakat felsorakoztató állítás, kit érdekel a vádlónak mi a születési neve? Na mindegy.
Térjünk a kérdésre. Azért nem áll ki, mert nem tud előnyére szónokolni.
“ Tételesen cáfolni kellene az állításokat és ezzel párhuzamosan Ábrahám Róbertet”
Amennyiben az egész vád teljesen hamis, ezt akkor sem tudod megtenni. Valaki azt mondja rád, hogy megerőszakoltál egy gyereket. Hogy cáfolod? Sehogy. És nem is kell. Mert téged és mindenkit megillet az ártatlanság. Nem neked kell cáfolnod, hogy nem történt hanem a vádlónak bizonyítani, hogy megtörtént. Ez ebben az esetben majd az ügyészség lesz.
Bármit mondassz, úgysem hallgatnak meg, csak ha lesz egy végzésed róla, hogy nem vagy bűnös. Nézd meg a kommentelőket. Már azt bizonyítékként értékelik, hogy elrendelték a nyomozást.
Magát a bizonyítékok beszerzésére irányuló cselekményt bizonyítékként értékelik. Az ilyen embereknek mondhatsz bármit, magasról tesznek rá.
Szerintem sokkal nagyobb probléma, amit Ábrahám úr és lásd mindjárt a kommentelő is művel
“ Akkor miért nem “feketéztél”, amikor a pedofil hálózat vezéralakjai, mint pl. Lakatos is,
tüncikéztek a szörnyek ellen?!”
Van egy hatalmas botrány, amiben az értelmes normális ember azt akarja, hogy derüljön ki az igazság és a bűnösök bűnhödjenek. De itt nem ez a cél.
1. Lakatosrol teljesen valótlanul állítja Robi is, hogy a tüntetés szervezője. Alá írta, az egyetértését, mint rengeteg mások is. Nem szervezte egyáltalán azt. Máris konkrétan ebbe a témában hazudnak. Miért?
2. Egy ilyen dolognál, a legnagyobb hiba nyilvánosságra hozni. Ha nem politikai felhajtást akart volna, bemegy a rendőrségre és feljelentest tesz.
Hiszen most MINDENKI aki bármilyen formában érintett ebben a témában tudomást szerzett róla, hogy oké most gáz van. Szépen el lehet tüntetni mindent, akit kell le lehet fizetni, akit kell meg lehet fenyegetni, amit kell meg lehet semmisíteni. Ebből látszik, hogy csak politikai hírkeltés, hogy nem érdekli az eredmény. Csak a hírverés.
Nekem ezzel az egésszel az a bajom, hogy van egy állítás és emelett folyamatos hazugságok, ferdítések.
“ Pedig nem pedofilok.”
Itt sincs szó pedofíliáról de mindegy”
“ Bese atya esetén bőven elég volt nekik annyi bizonyíték, hogy a videó készítője ugyan olyan órát viselt, mint Bese”
Azért ez úgy megvan, hogy Beseről amint kiszivárogtak dolgok, kiállt és elismert mindent? Nem igen kellett hozzá bizonyíték mert ő maga ismerte el.
Itt pedig azt Ábrahám Robiról tagadhatatlan tény, hogy az ujságával egyszerűen konkrétan néha szemet szedett hazugságokat állítottak emberekről. Nyilván egy ilyen ember szavát az ember nem hiszi el azonnal. És amit fentebb is írtam. Már ebben az ügyben is van olyan állítás, ami egyszerűen már nem fedi a valóságot.
Kérdező. 13-ás válaszoló vagyok. Ha valaki görcsös kap attól, hogy a Jobb oldali szenny lapokat védje, én vagyok. De te se vagy semmi. Egy ilyen témába megakarsz szólalni, de fingod sincs semmiről.
“ Lakatos Márkot viszont pedofíliával vádolják”
Nem. Nem ezzel vádolják.
1. Egy 15-16 éves gyerekről beszélünk. Sokat vitázhatunk, felnőtt emberként erkölcsös dolog-e ilyen korú emberrel szexelni, de ez nem pedofília. A pedofilok sokkal fiatalabb, serdülőkor előtti gyerekekhez vonzódik. Ha egy 16 éves sráccal lett volna és semmi más tényező nincs, akkor nincs bűncselekmény. Nézz már picit utána, ha valamiben tényként szeretnél állítani.
“ A stylist ellen emberkereskedelem, gyermekprostitúció és erőszak vádjával nyújtottak be iratokat az ügyészségre”
“ nehezen vehető komolyan egy olyan figura, aki megtagadja saját magát, a nevet, amin anyakönyvezték, pusztán azért, mert az számára túl roma hangzású...”
Ábrahám Róbert tényleg nehezen komolyan vehető, de egyáltalán nem ezért. Ez a részedről szánalmas és nevetséges.
Kérdező!
Nálad beakadt a lemez?
Kit érdekel, hogy Ábrahám eredetileg milyen vezetéknevű volt?!
Csak ebbe tudsz belekapaszkodni?!
Itt gyerekek életéről van szó és az igazság feltárásáról!!
Miért kell elterelni erről a lényeget és bemocskolni egy olyan ÚJSÁGÍRÓT (igen, csupa nagybetűvel, mert ritka manapság az, aki tényleg annak nevezhető), aki felvállalta, hogy szembemegy az elittel?!
Csak nem te is a hálózat tagja vagy?
Mert nehezen hihető, hogy aki jóérzésű, az Ábrahám Róbert ellen megy, akinek semmi haszna nincs abból, h kicsinálják... meg a nevét mocskolják, mert más fogást nem találnak rajta.
Lakatos pedig gyakorlatilag beismerte tettét a hallgatásával és az elmenekülésével, nem?
Vagy ha téged megvádolnának ártatlanul, te is elbujdokolnál?!
Nem logikus...
Mondjuk én nem hiszem, hogy Lakatos élve előkerül.
Lehet, túl sokat tud mások viselt dolgairól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!