Mi történik, ha valaki nyilvánosságra hoz egy felvételt amin bűncselekmény történik?
Figyelt kérdés
Mi lesz Például ha valaki nyilvánosságra hoz egy saját készítésű felvételt, ahol mondjuk verekedést rögzített, ezt a rendőrségnek átadta mint bizonyíték, de ezen kívül nyilvánosságra hozza még a nyomozás lezárta előtt. Megteheti? Mi lesz, ha megteszi?2019. febr. 22. 22:02
1/3 anonim válasza:
Ha nem hitelesített felvétel akkor a készítője kap bírságot és még a rajta szereplők is kártérítést követelhetnek. Nekem is volt ilyen esetem, megelőztem egy buszt és ráfékeztem mert megijedtem attól, hogy 90 helyett 92-vel mentem és kicsit jobban benyomtam a féket, felvett a sofőr, hogy én állítólag büntető fékeztem, feltett helyekre ,én bepereltem és kirúgták most árverezik el az ingóságait mert olyan pert akasztottam a nyakába. Én tudomásom szerint külföldön van, mentem kérni rá elfogató öarancsot, de állítólag nem lehet mert "csak" tartozik. Ne foglalkozz a felvételel, és ne filmezgess, kifogsz egy oéyan embert mint én aki tisztába van a jogaival és úgy járhat bárki mint a sofőr...
2/3 anonim válasza:
Gondolom ilyenkor meg kell kérdezni a nyomozókat, hogy a bizonyítékot nyilvánosságra hozhatod-e. Ha már folyik a nyomozás, akkor nem tehetsz meg bármit.
3/3 anonim válasza:
1# remélem hogy büszke vagy magadra hogy tönkre tetted egy ember akár család életét egy ilyen hülyeségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!