Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Magyarországon használatos a...

Magyarországon használatos a bokára helyezett gps nyomkövető azoknál akik feltételes szabadlábon vannak?

Figyelt kérdés

Én soha nem láttam senkin.

Amerikában viszont lehet néha látni. A legtöbben eltakarják de nyáron vannak akik rövidnadrágot húznak akkor is ha gps van rajtuk.

okt. 30. 02:32
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Házi őrizetben használnak ilyet.

Feltételesnél nem hinném, az mást jelent.

okt. 30. 02:33
 2/7 A kérdező kommentje:

A házi őrizetnek mik a szabályai?

Amerikában akinek gps van a bokáján az elmehet otthonrol de este x órára haza kell érnie, a megyét csak engedéllyel hagyhatja el pl munka miatt. Szóval nem kell otthon lennie egész nap, csak részlegesen korlátozva van a szabadsága.

okt. 30. 02:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát persze hogy nem látod, mert otthon vannak :D azzal nem lehet mozogni
okt. 30. 05:59
 4/7 Krampusz1 ***** válasza:

"Amerikában akinek gps van a bokáján az elmehet otthonrol de este x órára haza kell érnie"

Magyarországon ugyan ez, engedélyezik akár az edzőterem látogatását is, -ott már láttam pár emberen- de általában a lakóhely, enyhébb esetben a megyehatár van engedélyezve mozgásra, és azt hiszem pár nap van így konkrétan megengedve, de ezt csak kb gondolom.

okt. 30. 08:13
 5/7 A kérdező kommentje:

Akkor gondolom ez sokkal szigorubb Magyarországon.

Kint lattam mar etteremben egy embert boka GPS-el meg egyszer a benzinkuton is.

okt. 30. 10:36
 6/7 anonim ***** válasza:

“ Akkor gondolom ez sokkal szigorubb Magyarországon.”

Igen, nagyon szigorú.

“ Azért szökhetett meg a pedofíliával gyanúsított tarpai fociedző a házi őrizetből, mert hetekre leállt a rendőrség nyomkövető rendszere.”

Ilyen vicc országban mint Magyarország, van ami szigorú szerinted?😂

okt. 31. 08:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Szomszéd srácot pár hónapja engedték ki a börtönből, rajta van ilyen. Jó darabig a lépcsőház előtt láttam őt max, nem mozgott. Most már egy ideje úgy látom, dolgozni is jár.
okt. 31. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!