Magyarországon használatos a bokára helyezett gps nyomkövető azoknál akik feltételes szabadlábon vannak?
Én soha nem láttam senkin.
Amerikában viszont lehet néha látni. A legtöbben eltakarják de nyáron vannak akik rövidnadrágot húznak akkor is ha gps van rajtuk.
Házi őrizetben használnak ilyet.
Feltételesnél nem hinném, az mást jelent.
A házi őrizetnek mik a szabályai?
Amerikában akinek gps van a bokáján az elmehet otthonrol de este x órára haza kell érnie, a megyét csak engedéllyel hagyhatja el pl munka miatt. Szóval nem kell otthon lennie egész nap, csak részlegesen korlátozva van a szabadsága.
"Amerikában akinek gps van a bokáján az elmehet otthonrol de este x órára haza kell érnie"
Magyarországon ugyan ez, engedélyezik akár az edzőterem látogatását is, -ott már láttam pár emberen- de általában a lakóhely, enyhébb esetben a megyehatár van engedélyezve mozgásra, és azt hiszem pár nap van így konkrétan megengedve, de ezt csak kb gondolom.
Akkor gondolom ez sokkal szigorubb Magyarországon.
Kint lattam mar etteremben egy embert boka GPS-el meg egyszer a benzinkuton is.
“ Akkor gondolom ez sokkal szigorubb Magyarországon.”
Igen, nagyon szigorú.
“ Azért szökhetett meg a pedofíliával gyanúsított tarpai fociedző a házi őrizetből, mert hetekre leállt a rendőrség nyomkövető rendszere.”
Ilyen vicc országban mint Magyarország, van ami szigorú szerinted?😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!