Miért lehet ilyen sok fiatal rendőrt látni?
A legtöbb rendőr akit lehet látni az mint fiatal 20-30 éves kor körül van.
Amikor elvették tőlük a korkedvezményes nyugdíj akkor mindenki azt mondta hogy akkor majd lesz sok 60 éves rendőr mert hogy nem fognak tudni elmenni nyugdíjba korábban. Viszont én nem látok idős rendőrt.
Én arra gondolok hogy azért nem lehet látni sok idős rendőrt mert mire elérnek egy 40-50 éves kort addigra egy jobb pozicióba kerülnek így nem kell járőrözni hanem inkább nyomozók lesznek vagy irodán dolgoznak.
A másik amire gondolok hogy a fiatal rendőrök ott hagyják rendőrséget egy idő után a megélhetés miatt. Szerintetek mi lehet az oka? Vagy ti szoktatok látni idősebb rendőrt is?
Mert még mindig jobb, mint egy gyárban dolgozni.
Máshol se lehet többet keresni hasonló képességekkel.
Sok fiatal jelentkezik rendőrnek és a végzett rendőrök közül az utcai járőrözést nem az idősebbekre bízzák, hanem a fiatalokra.
Az idősebbek már haladtak előre a ranglétrán és olyan munkákat végeznek. Ha megnézel egy nyomozó csoportot vagy a többi rendőrt aki inkább irodaházban dolgozik, ott meg kevés fiatalt fogsz találni.
Sok fiatal jelentkezik rendőrnek és a végzett rendőrök közül az utcai járőrözést nem az idősebbekre bízzák, hanem a fiatalokra.
Jól gondolod, az idősebbek már haladtak előre a ranglétrán és olyan munkákat végeznek. Ha megnézel egy nyomozó csoportot vagy a többi rendőrt aki inkább irodaházban dolgozik, ott meg kevés fiatalt fogsz találni.
Mert sok a fideszes.
Én ellenzékiként biztos nem mennék rendőrnek, katonának stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!