Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért lehet ilyen sok fiatal...

Miért lehet ilyen sok fiatal rendőrt látni?

Figyelt kérdés

A legtöbb rendőr akit lehet látni az mint fiatal 20-30 éves kor körül van.

Amikor elvették tőlük a korkedvezményes nyugdíj akkor mindenki azt mondta hogy akkor majd lesz sok 60 éves rendőr mert hogy nem fognak tudni elmenni nyugdíjba korábban. Viszont én nem látok idős rendőrt.

Én arra gondolok hogy azért nem lehet látni sok idős rendőrt mert mire elérnek egy 40-50 éves kort addigra egy jobb pozicióba kerülnek így nem kell járőrözni hanem inkább nyomozók lesznek vagy irodán dolgoznak.

A másik amire gondolok hogy a fiatal rendőrök ott hagyják rendőrséget egy idő után a megélhetés miatt. Szerintetek mi lehet az oka? Vagy ti szoktatok látni idősebb rendőrt is?

szept. 28. 12:11
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Nekem is így tűnt egy ideig, hogy csak fiatal rendőrt látok, de aztán rájöttem, hogy én lettem öreg és már mindenkit fiatalnak látok...
szept. 28. 12:16
 2/9 anonim ***** válasza:
42%

Mert még mindig jobb, mint egy gyárban dolgozni.

Máshol se lehet többet keresni hasonló képességekkel.

szept. 28. 12:18
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Az idősebbeket nem fogják utcai járörözésre kirakni mert úgysem tudnák utolérni az elszaladó rézbőrűeket.
szept. 28. 12:18
 4/9 anonim ***** válasza:
63%

Sok fiatal jelentkezik rendőrnek és a végzett rendőrök közül az utcai járőrözést nem az idősebbekre bízzák, hanem a fiatalokra.

Az idősebbek már haladtak előre a ranglétrán és olyan munkákat végeznek. Ha megnézel egy nyomozó csoportot vagy a többi rendőrt aki inkább irodaházban dolgozik, ott meg kevés fiatalt fogsz találni.

szept. 28. 12:26
 5/9 anonim ***** válasza:
47%

Sok fiatal jelentkezik rendőrnek és a végzett rendőrök közül az utcai járőrözést nem az idősebbekre bízzák, hanem a fiatalokra.

Jól gondolod, az idősebbek már haladtak előre a ranglétrán és olyan munkákat végeznek. Ha megnézel egy nyomozó csoportot vagy a többi rendőrt aki inkább irodaházban dolgozik, ott meg kevés fiatalt fogsz találni.

szept. 28. 12:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Mert sok a fideszes.

Én ellenzékiként biztos nem mennék rendőrnek, katonának stb.

szept. 28. 13:38
 7/9 anonim ***** válasza:
pedig vannak. az hogy a kis faludban nem látsz, az nem jelent semmit.
szept. 28. 15:16
 8/9 árokpart ***** válasza:
Miért baj ez neked kérdező? Inkább örülni kell ennek. Fiatalok, udvariasak , inteligensek, ügyesek ha szükséges akkor határozottak és korrektek, feleslegesen kötekedésből nem büntetnek. Ilyennek kell lennie egy demokratikus ország modern rendőrségének. Ezt akartuk a rendszerváltáskor nem?
szept. 28. 15:40
 9/9 A kérdező kommentje:
#7 Budapesten is sok fiatal rendőr van
szept. 28. 15:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!