Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért utáljátok a rendőröket?

Miért utáljátok a rendőröket?

Figyelt kérdés
Szép estét!A kérdést csak az vegye magára, akinek inge.Tehát azokhoz szól a kérdés , akik utálják a rendőröket.Miért?Kit hívtok, ha baj van?Kihez fordultok, ha bántalmaznak titeket vagy a családtagjaitokat?Vagy a trafizás zavar titeket ennyire?Nem kell száguldozni, be kell tartani a sebességet, aztán nem lesz büntetés ilyen nagyon egyszerű!A törvényeket nem a rendőrök találták ki, tehát nem őket kell szidni és főleg nem az édesanyjukat, mert ő meg pláne nem tehet semmiről...
szept. 21. 21:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
16%

#9 A véleményednek annyi köze a lakhelyedhez, hogy ezek szerint nem problémás környéken laksz, tehát nem tudhatod, hogy ott hogyan viselkedik a rendőrség. Költözz kicsit "vadregényesebb" helyre, és mikor éjszaka bent vannak az udvarodon, vagy csak jóval éjfél után is üvölt a "mulatási", esetleg napok óta kábelt égetnek, és a rendőrség fel sem veszi a telefont, vagy ha megvan a lopott cucc, azt is inkább csak visszaadják és hivatalosan eljárás sincs, akkor majd megtudod.

Burokban élsz.

szept. 22. 09:50
 12/21 anonim ***** válasza:
23%
#11 De nem is kell elköltöznöd, pár évtized, és _mindenhol_ ott lesznek.
szept. 22. 09:51
 13/21 anonim ***** válasza:
77%
Mert egy fasiszta rendszert szolgáló idomított csimpánzok.
szept. 22. 16:46
 14/21 anonim ***** válasza:
74%

"#9 A véleményednek annyi köze a lakhelyedhez, hogy ezek szerint nem problémás környéken laksz, tehát nem tudhatod, hogy ott hogyan viselkedik a rendőrség. Költözz kicsit "vadregényesebb" helyre, és mikor éjszaka bent vannak az udvarodon, vagy csak jóval éjfél után is üvölt a "mulatási", esetleg napok óta kábelt égetnek, és a rendőrség fel sem veszi a telefont, vagy ha megvan a lopott cucc, azt is inkább csak visszaadják és hivatalosan eljárás sincs, akkor majd megtudod.

Burokban élsz."

Dehát nem élhetek burokban hiszen leírtam én is sőt egyetértettem vele amikot mondtál a barnákról..🤣 Akkor milyen alapon írod te nekem hogy én élek burokban? Kicsit használd már az agyadat, ha van. Az egyetlen különbség a te és az én állításom között hogy szerintem nem mondasz igazat amikor azt mondod hogy nem mennek ki járőrök amikor hívják őket. Ez egyszerűen egy kamu. Azokon a "vadregényes" helyeken is. Attól hogy számodra finoman fogalmazva nem szimpatikusak a rendőrök még nem kell a hülye kamuidat osztogatni a neten hogy "nem veszek fel a telefont" meg a további sületlenségeket. Szerintem te élsz egy alternatív valóságban.

szept. 23. 08:19
 15/21 anonim ***** válasza:
52%
Egyrészt egy olyan rendszer "szolgái", ami egy kalap sz*rt nem ér (=magyar állam). Másrészt nem tetszik a kettős mérce, ha én csinálok valami szabálysértés, akkor megbüntetnek. Ha Lakatos Krisztofer nem bír magával, akkor meg kell várni, hogy vér folyjon...
szept. 23. 12:37
 16/21 anonim ***** válasza:
48%

"Ha Lakatos Krisztofer nem bír magával, akkor meg kell várni, hogy vér folyjon..."

Ez baromság. Nulla belelátásod van a munkájukba. Szerinted miért vannak tele a börtönök Lakatosokkak meg Brendonokkal meg Kolompárokkal? Ők maguktól kéretszkedtek oda? Hogy kerüknek oda?

szept. 23. 14:32
 17/21 anonim válasza:
76%
Anyámat apám ölte meg egy vita hevében. Anyám előtte való napokban négyszer kérte a rendőrség segítségét, de nem tudtak mit csinálni. Ez nem feltétlen az ő hibájuk, ilyen a rendszer, a jogi környezet, de én eldöntöttem, hogy soha a büdös életben nem fogok a rendőrségtől segítséget kérni, és ők is hagyjanak békén engem. A rendszert is gyűlölöm, amiért ilyen, meg azokat, akik így rendelkeztek róla. Cserben hagytak engem, de leginkább anyámat hagyták cserben, akinek kétségbeesett hangját nem hallotta meg a bürokrácia, vagy éppen azok nem, akiknek kellett volna. Mit is lehet tenni mindez után? Mit kéne érezzek? "Szolgálunk és védünk." Na igen... Elég lett volna annyi, hogy police, úgy kevésbé lenne szánalmas.
szept. 24. 20:17
 18/21 anonim ***** válasza:
12%

A rendőrők és a szegedi Bíróság igencsak megnehezítették az életemet éveken keresztül úgy, hogy alapból egy rossz élethelyzetben vtam.

És rám vertek egy olyan bűncselekményt amihez semmi közöm. Szval ne csodálkozzon senki, hogy nekik ugrottam a 43-as főúton 2 éve Makón mikor ordenáré stílusban beszéltek velem.

Az ügyemben most már majd a köztársasági elnök dönt, nekem meg jogom van illetve okom van utálni őket!

Üdv:

A szegedi

szept. 26. 19:07
 19/21 anonim ***** válasza:
57%

Jaah és egy nálam 8 évvel fiatalabb kolegám 1 hónapja vetett véget az életének mert hasonlóan rá szálltak mint anno rám... én anno neki mentem a másiknak a Bíróságon, TikTokon tény feltáró videókat csináltam róluk, stb... sajnos nem mindenki ilyen habitusú, nekik marad az öngyilkosság...

Gratulálok a rendőrség munkájához, főleg a szegediekéhez!

Őrzünk és védünk!

szept. 26. 19:13
 20/21 anonim ***** válasza:
50%

"Anyámat apám ölte meg egy vita hevében. Anyám előtte való napokban négyszer kérte a rendőrség segítségét, de nem tudtak mit csinálni. Ez nem feltétlen az ő hibájuk, ilyen a rendszer, a jogi környezet,"

Tudnak mit csinálni ha segítséget kér de az esetek többségében semmit nem ér pl a távoltartási végzés sem ha annak megszegése esetén a sértett nem hív azonnal rendőrt. Van ideiglenes megelőző távoltartási végzés is. Ehhez fontos hogy a járőr aki a küldésre ment alapos legyen és észrevegye ennek a megelőző intézkedésnek a szükségességét jelentve az elöljáróinak. Mi történt? Értem apukád már napokkal korábban balhézott anyáddal. De mondd el mit kellett volna csinálni egy jól eljáró hatóságnak esetetekben. Konkrétan szerinted mi volt a hiba?

okt. 21. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!