Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Őszintén a tek esek között...

Őszintén a tek esek között van olyan erős rendőr vagy ex katona a való életben is mint a reacher sorozatban a főszereplő férfi ?

Figyelt kérdés
szept. 21. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Nem láttam még azt a sorozatot.
szept. 21. 17:00
 2/4 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=FxD3IUO7nEY előzetes nekem tetszik én is nem rég kezdtem el nézni.
szept. 21. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

akadjál már le a TEK - esekről....

Az átlagnál jobb kiképzést kapnak, de messze nem szuperkatonák (rendőrök)....

Egy ex - Ranger vagy tengerészgyalogos simán elintézné őket....

de hál istennek nálunk azért nem kell ilyenektől tartaniuk.

(Jack Reacher egy profi veterán katona, aki külföldi missziókon edződött ..... majd lett belőle később katonai nyomozó.......)

szept. 22. 11:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Itthon leginkább egy különlegeseknél éveken keresztül szolgáló katona, vagy rohamlövész érhet el hasonló szintet (persze nekik nincs plot armor a testükön) és jellemzően nem 2 ajtós vasszekrények, mert a fegyveres erőknél ez inkább hátrányt jelent. Vannak fent cikkek a honvédelem.hu oldalán, hogy nagyjából milyen elvárásoknak kell megfeleni, de ez sem fedi le teljesen az igazságot. Nem írják le, hogy közben leválik a talpad a vizes bakancsban, három napja megállás nélkül mész és még nem aludtál egy huzamban többet 1 óránál stb.. Olyan erőnlétre és fizikai + mentális terhelhetőségre tesznek szert, amit nagyon máshogy nem lehet megszerezni.
nov. 1. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!