11/15 anonim válasza:
Ha miniszterelnök lehet valaki azzal, akkor szerintem a rendőrnek sincs akadálya.
12/15 anonim válasza:
Szerintem kizáró ok bármilyen pszichiátriai betegség. 11.: Minden 18. életévét betöltött magyar állampolgár választó és választható. Tehát miniszterelnök lehet ezzel valaki.
13/15 A kérdező kommentje:
Téged meg ki kérdezett?
szept. 28. 02:13
15/15 anonim válasza:
12-es vagyok. Te kérdeztél, kedves kérdező. Mi bajod van? Az, hogy esetleg nem tetszett a válasz? Ha csak bólogatást akarsz hallani, ne kérdezz senkiről senkit. Egyébként sajnos az az igazság, hogy fegyveres testületeknél szigorú egészségügyi alkalmasság van, testi és pszichés értelemben véve is. Sajnálom, ha emiatt nem lehetsz rendőr, de biztos találsz olyan szakmát, ami érdekel is és tudsz benne dolgozni is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!